Reklama

Reklama

Gun x Sword

(seriál)
Promo
Japonsko, 2005, 10 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Scénář:

Hidejuki Kurata

Kamera:

Sóta Ója

Hrají:

Takanori Hošino, Hóko Kuwašima, Džunko Noda, Kazuja Nakai, Masaja Onosaka, Micuo Iwata, Šózó Iizuka, Tomokazu Seki, Issei Futamata, Juri Amano (více)
(další profese)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Van je muž, kterého pronásleduje jeho nešťastná minulost. Jediným jeho životním cílem a přáním je zabít člověka, který může za smrt jeho lásky. Tak začíná cesta za pomstou a zatracením. (topr harley)

Videa (1)

Promo

Recenze (3)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Mno... 64%, tak to je těžké podhodnocení :) Stačí říct, že Gun x Sword má nejblíž ke klasice jménem Trigun, a to jak kresbou, tak i přibližnym settingem. Akorát, že tady se více než na western hraje na Mechy. Jinak je to fajnová cesta za pomstou se stále smutným hlavnim hrdinou, který už nemá co ztratit. Vedlejší postavy jsou tu krásně vyprofilované a každá z nich má svou vlastní motivaci a mnohé z nich se člověku dostanou celkem dost pod kůži. Co se kresby a animace týče, tak ta je opravdu povedená, a jak už jsem řekl, komu se líbil Trigun, ten bude spokojen. Dejte tomuhle kousku šanci, určitě si to zaslouží ! ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Sice je to o něco horší než zde kolegou zmiňovaný Trigun, ale rozhodně ne o tolik. Prostředí je dobré, charaktery se mi líbí a atmosféra také docela ujde. Jistě, žánr mecha není tak úplně můj šálek čaje, ale tady se to prostě docela dá. Příběh je taková typická "revenge story" s tím že do nějakého 11. dílu se tam toho moc neděje a je to spíš takové episodické, ale od setkání s "Pařátem" (Claw zní stejně líp...) a s jeho partou to začíná být mnohem zajímavější. Příběh začíná více navazovat, seznamujeme se s Vanovou minulostí, motivací jednotlivých soupeřů a i ostatních charakterů a je to docela zajímavá jízda. Takže docela slušná podívaná. 7/10 ()

Reklama

Cassandra 

všechny recenze uživatele

První díl byl výborný, ale už ten další děsný. A tak to pokračuje, protože seriál je dost epizodický a tvůrci si pro téměř každou epizodu vymysleli tak debilní zápletku, že je to až neuvěřitelné. Celkový příběh také není dobrý a konec jsem tiše protrpěla. Klady: První díl a opening. Zápory: Všechno ostatní. Nechápu, proč má tento seriál na zahraničních databázích celkem slušná hodnocení. ()

Galerie (58)

Reklama

Reklama