Reklama

Reklama

Transplantační jednotka

(seriál)
  • USA Three Rivers (více)
USA, (2009–2010), 9 h 11 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Alex O'Loughlin, Kate Moennig, Daniel Henney, Christopher J. Hanke, Justina Machado, Amber Clayton, Alfre Woodard, Owiso Odera, Teri Reeves (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Lékaři i personál nemocnice jsou sehraným týmem. Každý případ je pro ně závod s časem a většinou jsou poslední nadějí pro své pacienty. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Three Rivers mají nápad i celkem pár zajímavých postav, ale lineárnost dílů poslala seriál na cestu neúspěchu. Ve srovnání se známými americkými seriály z lékařského prostředí tomu opravdu něco chybí. Jeden z mála titulů, který nemá hloupý český název (nový název "Tří řek" k seriálu opravdu sedí). ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Three Rivers je oddychový seriál z lékařského prostředí, který má jen jednu jedinou chybu: chybí mu propracované osudy postav (jako má třeba House) a je to škoda. Charaktery jsou totiž v Three Rivers neuvěřitelně sympatické (kdo by nechtěl mít dr. Yablonského jako svého doktora, že ano?) a je škoda, že se jejich potenciálu nedokázalo využít. Seriál se soustřední zejména na práci chirurgů a oproti takovému Houseovi to působí holt suše, diváky to moc nebralo a seriál byl velmi brzy utnut. I přes tyto nedostatky je 13 dílů tak akorát, abyste si seriál užili. Na nějaké dlouhé vzpomínání to ale bohužel nebude. Hodnocení: 3/5 ()

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Ubohá napodobenina House, které chybí nejen Houseovský humor, ale i propracovanost postav a napínavost děje. ()

Luteka

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí pilotu mě to vůbec nezaujalo ... Sice mám seriály z lékařského prostředí ráda, ale tenhle je o ničem ... Chybí originalita Grey's Anatomy nebo vtip House ... Možná mě časem někdo donutí dívat se dál a možná to změní můj názor, ale nyní pouze 2* ()

monikka87 

všechny recenze uživatele

Pozerať som to začala kvôli hercom známym z iných seriálov - Alex O'Loughlin (Moonlight), Katherine Moennig (The L Word) a Alfre Woodard (Zúfalé manželky). Súhlasím, Three Rivers nie je zrovna sofistikovaný seriál... beznádejná šablónovitosť dielov a malý priestor pre charaktery postáv nepotešia. Pozitívum vidím v tom, že sa zaoberá zložitou problematikou transplantácií, je tu pestrá paleta rôznych dilem s nimi spojených. Celkovo sa mi to páčilo... plus odteraz viem, že Pittsburgh leží na riekach Ohio, Allegheny a Monongahela :) ()

Shane.Mc 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem všechny odvysílané díly jen kvůli Katherine Moennig, jinak mě to ani jako fanouška seriálů z lékařského prostředí vůbec nezaujalo. Nápad byl dobrý, ale totálně zbabraný. Škoda! ()

Allein4 

všechny recenze uživatele

Nepovedená verze Grey's Anatomy s užitím technických vychytávek z CSI. Ve skutečnosti je to nudná změť něčeho, co ani nedává moc smysl a divákovi žádné emoce, natož myšlenku. Je to nezajímavé... ()

Timy68 

všechny recenze uživatele

Po zkouknutí prvního dílu jsem zmatená. Nechyběla tomu akce, vtip ani zábava, ale bylo to na mě až moc naivní. Ale rozhodně si myslím, že nám tenhle seriál ukáže v dalších epizodách, jaké všechny možné nástrahy mohou čekat na transplantační jednotce. A na to jsem dost zvědavá, protože už v prvním díle se objevily takové, které by mě samotnou ani nenapadly. Na tenhle seriál jsem se začala koukat jen jako záchranu před večery strávenými bez Alexe O'Loughlina, a jeho Hawaiie 5-O po dokoukání 2. série, a mile mě to převapilo, tak snad to neztratí svojí energii. Zatím 80%, kdyžtak se vrátím a svoje hodnocení poupravím, vidíme :) ()

Reklama

Reklama