Reklama

Reklama

Vášnivý jedlík

(pořad)
  • USA Man v. Food

Adam Richman cestuje po Americe a všude si dává do nosu. Není to žádný troškař! Mladý muž, jehož koníčkem i soupeřem je jídlo, v různých koutech Spojených států ochutnává lokální speciality. Než ale začne soutěžit a zdolávat danou gastronomickou kreaci, ochutná v každém nově navštíveném městě i tamější život. Navštíví nejen nejlepší místní restaurace, ale najde i nejlepší obchody, nejlidnatější tržiště a místa, kde se zažije nejvíc legrace. Seznámí nás také s kulturou dané obce a se zvyky jejích obyvatel. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (72)

Matty 

všechny recenze uživatele

Stopařův průvodce americkými masožernami (a nejen jimi). Nechcete-li se zalknout vlastnímit slinami, nesledujte hladoví. Je to žrádlo. 80% ()

whack odpad!

všechny recenze uživatele

Keby do reštaurácie, v ktorej sa chcem v kľude najesť, vpochodoval tlstý narcista s kamerami a nútil ma, aby som sa pozeral, ako do seba tlačí 10 kilový hamburger, a skandoval mu do toho povzbudivé heslá, asi by som mu vysypal svoj tanier na hlavu a odišiel bez zaplatenia. Američania už sú aj bez toho tlstí jak svine, tieto relácie sú pre nech naozaj "to najlepšie". Je to nevkusné a nechutné. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Obžerství v přímém přenosu. Nevím, co si kdo z takové "show" odnese, ale mě baví sledovat, jak se ti blbci přecpávají samými těmi extra chlapskými jídly většinou ve speciálních mega porcích. Takže, kdo chce vidět, jak do sebe nějaký blbec nasouká pět kilo žrádla a nepobleje se, má jedinečnou příležitost. Zároveň seriál mapuje americké fastfůdové pohostinství. Máme tak dvě možnosti, radovat se, že naše stravovací návyky jsou ještě jakžtakž nebo závidět, jak si tam prostě žerou. ()

Radko odpad!

všechny recenze uživatele

Koho by dnes prekvapilo, že Veľká žranica Marca Ferreriho sa stala normou s pomerne vydarenou sledovanosťou a hodnotením. Niekdajšie hyperbolizované podobenstvo je dnes každodennou realitou fanúšikov prevádzok rýchleho výkrmu. A tí, čo sa dokážu naládovať najviac, získavajú status celebrity. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čože?! Tak vysoké hodnotenie pre titul, ktorý má skoro nulovú filmársku hodnotu? Obézny, "Vášnivý jedlík" Adam Richman (*16.5.1974) cestuje krížom krážom rozľahlou americkou krajinou, má plnú hubu nudných hlášok a hlavne vysokokalorickej, nezdravej žranice. Vymetá so svojim kameramanom lacné reštaurácie, kde vždy do seba naláduje, čo vládze. Popri tom sa mastí po vypasenom bruchu a spokojne pomľaskáva. * ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Priznám sa videl som to len pár krát a zakaždým som pri tom vyhladol. Keď však v jednej časti položili pred Richmana obrovský steak (neviem presne aký bol ťažký) normálne mi z toho bolo zle. Určite by som pri tom asi praskol ale každopádne sa jedná o príjemný a zábavný titul. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ chcete nahliadnuť do americkej kultúry, tak aj toto môže byť jedna z ciest. Dostať poriadny nášup, nažrať sa až Vám budú slzy tiecť, mať na tanieri niečo o hmotnosti novorodenca. Adam Richman nie je moderátor, nie je to gurmán. Je to muž ktorý vyzval na súboj Jedlo, súpera ktorý Vám nič nedaruje. ()

Suzie05 

všechny recenze uživatele

Ten chlap (tušim, že se jmenuje Adam) je fakt jako popelnice. Ještě jsem neviděla ani jeden jediný díl, ve kterém by pokrm pokořil jeho. A taky musím uznat, že ty jídla vypadají božsky (asi tak i chutnají) a dokonce i já, což mi není vůbec podobné, bych je do sebe možná nasoukala nebo se o to alespoň pokusila. =) ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Pravda je, že Adam objíždí samé americké pajzly, nic dobrého tam nenajdete, ale i tak mě baví sledovat na co vždy narazí a co dokáže sníst :) ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Sežer co jde na 100 (skoro) stejných způsobů. Gastropeklo! Ale někdy příjemné uděláne a rozhodně místy zajímavá exkurze do typické americké kuchyně. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Adam je přirozený šoumen a umí to výborně prodat. Skvělý, trefný hlášky, který nejsou trapný. Příjemně krátká stopáž, která je ale nabušená k prasknutí, takže v konečném součtu stejně nejde shlédnout jen jeden díl, vždy skončíte minimálně u dvou až třech. Zajímalo by mě na kolika transplantacích orgánů už byl, pokud tyhle prasečiny/pochoutky jedl každý týden po dobu tří sérií. Doporučuji nesledovat ve večerních hodinách, může to způsobit neskutečnou žravou, která skončí až tím, že ve 2:30 vytáhnete z lednice oběd na druhej den a naládujete ho do sebe, zatímco budete sledovat další díl. To se mi naštěstí stalo jen jednou, povětšinou to končí "pouze" prázdným pytlíkem chipsů, případně dvěma jogurty s rohlíkem. Challenges jsou šílený, zvrácený, ujetý, neuvěřitelný, pro normálního člověka v podstatě nesplnitelný (ani kdyby měl sníst pouze 1/3 soutěžní porce), ale neskutečně zábavný a variabilní. Adam pojídá sladké, slané, smažené, pálivé, s ohledem na množství, velikost, váhu nebo počet, na čas nebo bez časového limitu. Tohle mě baví! Man v. Food, vítej v oblíbených! ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ten chlapík je neuvěřitelný. Já jsem si podle vyprávění mého bratra myslela, že je Adam nějaká dělová koule, ale je to celkem normální a příjemný muž s jemně se rýsujícím bříškem pod tričkem. Před tím než jdu jedlíka sledovat, tak si musím dát alespoň něco malého na zub, jinak bych byla schopná vyluxovat celou lednici. Vysílá televize Spektrum. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

ja vzdy hovorim ze najoriginalnejsie show robia v amerike, lebo v amerike musi byt vsetko vacsie a masivnejsie a tym to ziskava na absurdnosti a hlavne zabavnosti... A Adam je skvely a vtipny moderator! ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Když už máte dost médii ohrané módní multi-kulti olivo olejové kuchyně, tak přichází jako lék tenhle pořad. Každý má jednou za čas chuť na nějakou tu prasárnu, tak proč si nedopřát. Je to přirozené, je to příjemné a lehké výčitky k tomu patří. Tady je spousta inspirací. ()

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Tento pořad jsem objevil před nějakou dobou na stanici Spektrum. Nebudu dávat 5 přece jen jde o chlápka, který jen objíždí města a žere, ale minimálně 4 hvězdy si dokument zaslouží. Adam Richman objíždí spojené státy a seznamuje nás s místními kulinářskými kuriozitami a rekordy a zároveň přijímá výzvy na snězení 26 palcové pizzy, 5 nejpálivějších habanero koulí na světě, a několika kilogramových steaku a hamburgerů. Všecm fandům jídla určitě doporučuju :) ()

Reklama

Reklama