Reklama

Reklama

Slečna Chambonová

  • Francie Mademoiselle Chambon (více)
Trailer

Jean vede docela obyčejný život - své dny tráví šťastným pobíháním mezi svou prací a svou milující manželkou a roztomilým synem. Ve svém rutinním způsobu bytí se cítí absolutně spokojený. Jednoho dne vyzvedává svého syna Jeremyho ze školy a narazí na jeho učitelku, slečnu Chambonovou. Je elegantní, diskrétní a okouzlující. A absolutně jiná, než kdokoli, koho kdy znal. Toto náhodné setkání bude velkým zvratem v jeho příliš organizovaném životě. Využije Jean příležitosti změnit svůj život nebo to bude jen hloupé pobláznění, kterého bude později litovat? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Film se srozumitelným rukopisem, který stojí v opozici k moderním akčním filmům. Místo využití každého místa ke střihu, který vede k davovému šílenství publika a jásání fanynek a fanoušků si tento film v klídku dovolí dlouhý záběr, čerpající z nenápadné mimické hry herců a rafinované práce s hudbou a zvukem. Pomalé tempo nenudí a dokáže svým poklidným způsobem vnutit divákovi emoční zážitek, kterému se bude těžko bránit. Ač tento zážitek bude pomalý a nijak přehnaně emotivní, jen tak z vás nevyprchá. Stejně jako vzpomínka hlavního hrdiny na odjíždějící vlak.. Film se dokáže udržet na hranici kýčovitosti a jediný jeho výrazný nedostatek se skrývá v poněkud vyčerpaných motivech, které obsahuje. I přesto, že se je snaží naservírovat novým, neotřelým způsobem. *** Ve zkratce: Stereotyp, narušení, hledání úniku. ()

Rajca 

všechny recenze uživatele

Trochu a la Madisonske mosty a pritom úplne iné. Dostal ma charizmaticky Vincent, zaujímavá Sandrine a práve pomalé tempo filmu, ktoré pomáha naplno precítiť vnútornú rozpoltenosť hlavneho protagonistu a vyhranené emócie, ktoré tryskajú pod zdanlivo nezúčastneným správaním. Kto niekedy v živote prežíval podobnú dilemu, ocení autentickosť s akou je vykreslená- bez príkras, prehnaných klišé a romantických scén. Oceňujem na filme práve tu jednoduchosť, ktorou je povedané všetko. A Vám aj po skončení beží hlavou, ktorú cestu by som si zvolil ja? Ak chcel Brize docieliť v závere práve toto, tak sa mu to podarilo. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pomalu plynoucí pocitovka, kde veškerá komunikace probíhá přes upřené pohledy podbarvené tklivými smyčcovými tóny. Koukatelné festivalové klišé, ale bez emocionálního dopadu a tudíž zapomenutelné rychleji než by bylo záhodno. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nudny obycajny film, o obycajnom chlapovi, ktory zije so svojou zenskou, ma zabehany rytmus a kazdodennu rutinu .. kym nestretne dalsiu babu ......rezisersky nepremyslene, cista rutina, dialogy po chvili nudia, kulisy plane a skarede ...... 40 % ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Mademoiselle Chambon byla natočena podle stejnojmenného románu Erica Holdera. (claudel)

Reklama

Reklama