Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předčasně propuštěný trestanec John Brickner (Steve Austin) se vrací do společnosti na žádost ženy své oběti, která doufá ve finanční výpomoc potřebnou k transplantaci sdrce své dcery. John si najde práci truhláře a vyhazovače v baru. V baru potkává Rena (Walton Goggins) a jeho přítelkyni Frankie (Laura Vandervoort), kteří dají Johnovi možnost vydělat si peníze v pouličních zápasech, které nakonec přijme. Reno je agent se spoustou dluhů a vidí v Johnovi peníze. Frankie, Reno a John se postupně stanou přáteli. (Boz)

(více)

Recenze (61)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicka nicim vynimocna arenovka. Bitiek nieje vela a kedze Steve Austin neovlada ziadne bojove umenie, tak po choreografickej stranke pripominaju klasicke krcmove pästove rubacky. Ich plusom je, ze su aspon prehladne natocene a zostrihane. Film sa viac sustredi na pribeh, kazda vedlajsia postava tu ma dostatocny priestor, co vacsinu divakov sklame. Ale aj ked pribeh neponuka v tomto zanri nic nove a obsahuje mnozstvo klise, tak sa mi to celkom pacilo. Hlavne na prvy pohlad nesympaticky Steve Austin si ma celkom ziskal a vdaka tomuto filmu mam o dovod viac sa tesit na Expendables. 5/10. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Steve Austin je sympatický přesně tak, jak jen může být sympatický týpek, kterému Pánbůh zapomněl nadělit krk. Jeho prkenný herecký výkon je rovněž okouzlující, takže nezbývá než se těšit na zápasy, ale ani při nich si žádný fajnšmekr moc nepošmákne. Hrubá síla při nich totiž nahrazuje techniku a správná hlava je tvrdší než železná trubka. Tak snad alespoň na Frankie se dá mlsně zamrouskat a rozhovory s probačním úředníkem mne taky řádně pobavily. No nevadí. Ruce nahoru, Pane Nabobtnalý, kryjte si obličej a já Vám fláknu jednu do žeber, abych si neničil klouby o Vaše zuby. Děkuji za spolupráci. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Po sympaticky béčkovém Condemned to se Stone Coldem vypadalo solidně, přestože jako většina wrestlerů rozdávajících rány ve filmu moc hereckého talentu nepobral. Ale jeho nenucené charisma dobráckého hromotluka táhlo. A hned další film, se kterým se vytasí, je jímavá story o polepšeném muklovi, který se bije za jedno dětské srdíčko a udržení vztahu ‚absolutely hot chick‘ s totálním loserem. Nevadilo by to až tolik, kdyby se v ringu bouchalo o něco přehledněji a hlavně častěji. Vzhledem ke stopáži se prožvaní zbytečně mnoho času, což je v takové žánrovce na pěsťovku do solaru. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Kdyby si průměrný medvěd hnědý (2 metry, 200 kg) vyholil hlavu, mohl by se jmenovat Steve Austin. Hromotluk s krkem širokým jako temelínská chladící věž si zde takového medvěda zahrál. Ehm, zahrál... spíše se filmem probručel a promlátil. Zdejší souboje však nestojí skoro za nic, není ani vidět, kam dopadají obyčejné pěsťovky, žádná choreografie, nulová inovace. Je skoro sebevraždou natahovat příběh, který prokoukne od začátku i Stevie Wonder na takovou stopáž (cca 100 minut). Nudné, dlouhé, zbytečné. ()

Spike23 odpad!

všechny recenze uživatele

Takže po Condemned další Austinova hlavní role, těšil jsem se jaké to bude, samotné Condemned mě velice pozitivně překvapilo. Zde je opak pravdou. Tohle je zhovadilost největšího stupně. Legenda wrestlingu, Stone Cold Steve Austin, se zde krásně vžil do role robota bez emocí, který chodí se sevřenými pěstmi celý film, mlátí jimi retardované dršnáky a máchá jimi před sebou jako holka, která chce zmlátit druhou, protože jí ukradla panenku. Jen si to pusťte a kochejte se nejtrapnějšími souboji v áčkových, béčkových, céčkových i déčkových filmech a možná i v celé historii lidstva. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčať sa začalo 17. októbra 2008 vo Vancouveri. (AdamesWWE)
  • Aby bitky pôsobili realistickejšie, obsadili tvorcovia skutočných MMA zápasníkov. Jednému z nich, Paulovi Lazenbymu, počas nakrúcania Steve Austin zlomil nos. (AdamesWWE)
  • Keď John (Steve Austin) vyberá z vane Veroniku (Lynda Boyd), je možné si všimnúť stojaceho člena štábu vedľa Frankie (Laura Vendenvoort). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama