Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předčasně propuštěný trestanec John Brickner (Steve Austin) se vrací do společnosti na žádost ženy své oběti, která doufá ve finanční výpomoc potřebnou k transplantaci sdrce své dcery. John si najde práci truhláře a vyhazovače v baru. V baru potkává Rena (Walton Goggins) a jeho přítelkyni Frankie (Laura Vandervoort), kteří dají Johnovi možnost vydělat si peníze v pouličních zápasech, které nakonec přijme. Reno je agent se spoustou dluhů a vidí v Johnovi peníze. Frankie, Reno a John se postupně stanou přáteli. (Boz)

(více)

Recenze (61)

verbal 

všechny recenze uživatele

Ať žije americký korekční systém! Usvědčený vrah s vizáží Médi Bédi vyleze po pár letech z krymu se srdcem na dlani a charakterem Mirka Dušína. V záchvatu sebezpytování rozbije v ilegálních zápasech držku několika hustě vytapetovaným negrům, portorikáncům a jiným obtloustlým romantickým týpkům, aby naškrábal pár mrzských dolarů na operaci rozkošňoučké dcerušky chlápka, kterého zabil. K tomu si přidejte úžasnou choreografii sumo soubojů ve stylu :" Tak, teď vysmahnu jednu já tobě, teď vypáliš jednu ty mě a to budeme dělat napřeskáčku tak dlouho, až zjistíme, kdo má tu vyholenou palici tvrdší... A pokud se hoooodně sehneš, třeba tě kopnu i do kolena..." Nicméně proti Universal soldiers 3 a Dangerous man pořád výpravný akční klenot!! ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Po sympaticky béčkovém Condemned to se Stone Coldem vypadalo solidně, přestože jako většina wrestlerů rozdávajících rány ve filmu moc hereckého talentu nepobral. Ale jeho nenucené charisma dobráckého hromotluka táhlo. A hned další film, se kterým se vytasí, je jímavá story o polepšeném muklovi, který se bije za jedno dětské srdíčko a udržení vztahu ‚absolutely hot chick‘ s totálním loserem. Nevadilo by to až tolik, kdyby se v ringu bouchalo o něco přehledněji a hlavně častěji. Vzhledem ke stopáži se prožvaní zbytečně mnoho času, což je v takové žánrovce na pěsťovku do solaru. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Neurážející arénovka s dobrákem Stone Cold Steve Austinem. Bitky jsou těžce těžkotonážní a jedinej kdo se tam trošku hejbe je mexičan v ringu udělanym z aut. Zápletka není v rámci žánru špatná a prostě se mi to líbilo. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Jak se jinak řekne příběhové klišé? Vždyť je to fuk. V jednoduchosti je krása :) Dejte mi svalnatého plešouna, který rozmlátí držku jiným, pro dobrou věc a budu spokojená.. Jo vlastně já byla spokojená :) Sice ty rvačky vypadaly jak když se ožralové mlátí v hospodě, ale kdo by od takových balvanů čekal, že se budou krýt obličej, ten si kryjou jen holky :D ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Kdyby si průměrný medvěd hnědý (2 metry, 200 kg) vyholil hlavu, mohl by se jmenovat Steve Austin. Hromotluk s krkem širokým jako temelínská chladící věž si zde takového medvěda zahrál. Ehm, zahrál... spíše se filmem probručel a promlátil. Zdejší souboje však nestojí skoro za nic, není ani vidět, kam dopadají obyčejné pěsťovky, žádná choreografie, nulová inovace. Je skoro sebevraždou natahovat příběh, který prokoukne od začátku i Stevie Wonder na takovou stopáž (cca 100 minut). Nudné, dlouhé, zbytečné. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Steve Austin je sympatický přesně tak, jak jen může být sympatický týpek, kterému Pánbůh zapomněl nadělit krk. Jeho prkenný herecký výkon je rovněž okouzlující, takže nezbývá než se těšit na zápasy, ale ani při nich si žádný fajnšmekr moc nepošmákne. Hrubá síla při nich totiž nahrazuje techniku a správná hlava je tvrdší než železná trubka. Tak snad alespoň na Frankie se dá mlsně zamrouskat a rozhovory s probačním úředníkem mne taky řádně pobavily. No nevadí. Ruce nahoru, Pane Nabobtnalý, kryjte si obličej a já Vám fláknu jednu do žeber, abych si neničil klouby o Vaše zuby. Děkuji za spolupráci. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Moc chytrý to neni, to je fakt, taková Van Dammovka s dobrosrdečným řezníkem v hlavní roli, ale kdo potřebuje chytrý kecy, když polovinu stopáže vyplňujou krutý rubačky přesouvající se skály Steva Austina? Kvalita soubojů sice neni nějaká valná,ale nahrazuje jí brutální síla a když se do toho pustí nějaká svižnější muzika, tak je to dobrá zábava a slušný béčko ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerný akčný film so Stevom Austinom. Má dosť dobrý príbeh o fyzicky zdatnom mužovi, ktorý si odsedí trest za zabitie, čo ľutuje a už chce žiť len slušným životom, ale keď ho vyhľadá vdova po zabitom kvôli finančnej pomoci pre transplantáciu určenú jej dcére, rozhodne sa zapojiť do ilegálnych zápasov, aby na to zarobil. Spracovanie je celkom dobré, samozrejme tu nič neprekvapí, ale dej zaujme už od začiatku a to mu už vydrží po celú dobu. V tomto type filmu je najdôležitejšia správna motivácia hlavnej postavy a tu rozhodne nechýba. Akcie je tu priemerné množstvo a nie je úplne zlá, ale zaujala ma len minimálne. Tvoria ju len súboje jeden na jedného, ktoré sú celkom obstojne natočené, ale obsahovo sú snáď na tej najnižšej možnej úrovni. Nikto zo zúčastnených neovláda žiadne bojové umenie, takže súboje sú hlavne o obyčajnom udieraní päsťami, kde ešte aj obyčajný kop je výnimočnosťou. Herecké obsadenie je dobré, Steve Austin ma príjemne prekvapil, poteší aj Laura Vandervoort, len škoda, že tu chýba nejaký skutočný záporák. Réžia a technická stránka sú na pomery filmu úplne obyčajné, takže aspoň neurazia. Damage je arénovka so sympatickou hlavnou postavou, dobrým príbehom, ale nanešťastie aj slabými súbojmi. Ale aj tak zo všetkých Austinových videofilmov pôsobí tento najprofesionálnejšie. Objektívna kvalita filmu- 55%, film sa páči mne na 58%. ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Zde mě zaujal sociální aspekt. Každým coulem, urostlý John je pro tyhle postavy jak stvořený a docela mu to i sluší. Totálně uondán plytkostí svého života umí pozdvihnout pěst na ryze ušlechtilý účel. V tom se také námět trochu podobá české víčkové demokracii. Neboť zdraví je i v Americe zboží jako jiné. Na nesolventní nepřispěje ani dolar. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

No tak, příběh docela jde, akce žádná, ale bitky celkem slušné. Bavil mě krom skvělého Austina i herec Walton Goggins. V tomhle filmu Austin předvádí svoji obratnost a umění se rvát jao správný chlap. To je asi tak to nejlepší na filmu. Film působí víc než béčkoovitě, ale to nevadí. Hodnotím na 68% = *** ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nějakej lempl titulkář k první půlce udělal titulky a na druhou půlku se vysral. Paráda. Teď k filmu, obyčejná arénovka se sympatickým Austinem, za kterého přidám tu jednu. Celkem mě mrzí, že už netočí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicka nicim vynimocna arenovka. Bitiek nieje vela a kedze Steve Austin neovlada ziadne bojove umenie, tak po choreografickej stranke pripominaju klasicke krcmove pästove rubacky. Ich plusom je, ze su aspon prehladne natocene a zostrihane. Film sa viac sustredi na pribeh, kazda vedlajsia postava tu ma dostatocny priestor, co vacsinu divakov sklame. Ale aj ked pribeh neponuka v tomto zanri nic nove a obsahuje mnozstvo klise, tak sa mi to celkom pacilo. Hlavne na prvy pohlad nesympaticky Steve Austin si ma celkom ziskal a vdaka tomuto filmu mam o dovod viac sa tesit na Expendables. 5/10. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Sto krát obohratá šablona...sto krát predvídateľný dej...sto krát presne rovnaké..Stone Cold je síce drsňák..ale to nič, ostatný naokolo sú buď nemotorní kreténi alebo absolútni tragédi..celý tento film je presne to čo v 90.rokoch frčalo..ale dnes už takto obyčajne nie vôbec cool... ()

Derek 

všechny recenze uživatele

prekvapivo dobre nakrutena austinovka i ked s dost tuctovym scenarom ktory kopiruje klasicke arenovky z konca 80tych rokov (hned prvy ma napadol van dammov lionheart). dej je miestamy dost zbytocne natahovany (a 100 minut neubehne ako voda kde hlavne niektore dramaticke momenty by sa kludne mohli vystrihnut), ale jeff king sa pochlapil a tak nastastie akcia nie je uplne najhorsia i ked treba neocakavat vyber roznych bojovych stylov ale len klasicku cezhubu davacku... ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Steve Austin je poriadne tvrdá mlátička, no ešte tvrdší neherec. Po jeho druhom úškrne v ringu som s ním skoro skončil, no tie psie oči ma donútili dopozerať tento mizerne zlepený príbeh a dopočúvať všetky tragikomické dialógy. Jednu hviezdu za pästné súboje a druhú za Lauru z Kanady, lebo keď už nič iné, aspoň mi pripadala sexy. ()

Reklama

Reklama