Reklama

Reklama

Průměrňákovi

(seriál)
Ukázka z filmu 3
USA, (2009–2018), 75 h 32 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Joey Newman

Hrají:

Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Chris Kattan, Frances Bay, Bob Clendenin, Paul Hipp, Doris Roberts, Marsha Mason (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(215)

Obsahy(1)

Patricia Heaton hraje v tomto komediálním seriálu Frankie Heckovou, ženu středního věku, která má se svým mužem Mikem (Neil Flynn) tři děti. A i když je jejich rodina někdy lehce disfunkční, společně dokážou zvládnout každý problém.  Frankie Hecková (Patricia Heaton) je super hrdinka, nebo se jí to alespoň občas zdá, když den co den vypravuje své tři děti do školy a řeší každodenní starosti. Tahle pracující žena ve středním věku, ze střední třídy, žijící uprostřed Spojených Států, však nikdy neztrácí smysl pro humor a ironii. Frankie, jako jediná dealerka ve městě, prodává auta. Její manžel Mike (Neil Flynn) je vedoucím v místním lomu. Společně vychovávají své potomstvo v lásce, ale se středozápadní praktičností. Snaží se naučit disciplíně dospívajícího syna Axla (Charlie McDermott), podporovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue (Eden Sher) a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka (Atticus Shaffer). (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele HiddenDragon k tomuto seriálu (1)

Průměrňákovi (2009) 

Na serialy v televizi moc nejsem, nebavi me stihat byt u TV v danou dobu. Od tohoto jsem videl tri dily a nebylo to spatny. Sice prvni dojem byl, jak kdyby updatovali Roseanne a ubrali dve ste kilo, jak chlapovi (opet permanentne v kostkovane flanelove kosili - zrejme znak stredni tridy), tak zenske. Navic maji tri naprosto nesympaticke deti - prcek quasimodo bez krku (tady se trochu omlouvam, pry ma Shaffer nejakou nemoc), holka s zelezarstvim v tlame a nadrzeny pubertak (i kdyz chapu, je to vsechno zamer). Ale pri poslednim sledovani jsem tomu docela prisel na chut. Zatimco ceske trapne serialy s "bezneho zivota" jako Ulice apod. jsou vrcholne nudny brak, Prumernakovi maji docela chytry scenar. A i v tech par dilech, co jsem videl, se vzdy snazili o nejakou myslenku nebo vudci tema, kolem ktereho se dil toci. Neni to vylozene humor, ze bych se valel smichy, jako u Pratel nebo Big Bang Theory, ale je to prijemne usmevny serial. Nesnazi se hrat na neco vic, mne prijde takovy akorat prumerny. Misty nudny, misty trefi docela hrebik na hlavicku... ()

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama