Reklama

Reklama

Archer

(seriál)
Trailer
USA, (2009–2023), 53 h 53 min (Minutáž: 21–65 min)

Tvůrci:

Adam Reed

Hrají:

H. Jon Benjamin, Judy Greer, Chris Parnell, Aisha Tyler, Jessica Walter, Jeffrey Tambor, George Coe, Maggie Wheeler, Adam Reed, René Auberjonois, Joan Van Ark (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(14) / Epizody(143)

James Bond není jediným agentem pod sluncem, dalším takovým bojovníkem je Sterling Archer. Atraktivní agent slavné tajné služby ISIS. Avšak Archer není jen tak obyčejným agentem. Místo toho, aby neustále zachraňoval svět před zničením, raději utrácí většinu prostředků z konta přiděleného k čerpání při plnění misí za alkohol, stylové oblečení a hlavně za luxusní lehké děvy. Vše mu prochází jenom díky tomu, že jeho matka je šéfkou celé tajné organizace ISIS. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Snowball 

všechny recenze uživatele

Môže toto byť? Niečo tak neskutočne vtipné!! Normálne som sa pritom zasmial asi tak veľmi, ako na mojom milovanom South Parku, hoc samozrejme ide o dve úplne neporovnateľné veci, ide však o kategóriu komediálny seriálový animák pre dospelých. Treba však podotknúť, že som nehodnotil piatu sériu s podtitulom Archer VICE....tomu proste nechápem, bol to úlet, ktorý sa nedal pozerať, ostatné série sú však naprosto dokonalé a nezaslúžia si pošpiniť hodnotenie od tohto jednosériového Vice experimentu. Archera si proste zamilujete! ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Správně nekorektní seriál, který může asi nejvíce lidí odradit těžce vymaštěným hlavním hrdinou, jež je jen tak mimochodem nejlepším super tajným agentem na světě. Archer je neustále chlastající a děvky nahánějící blb, který má neustále za zadkem svou máti - šéfku špionské agentury. Je to však borec :-) Humor je sexistický, rasistický, politicky nekorektní, homofóbní, perverzní a převážně slovní. Určitě doporučuji koukat kontinuálně (a nenechat se odradit první sérií s otravným Cyrilem), protože si tvůrci budují své universum, a některými vtípky neváhají narážet na události několik sérií nazpět. ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Tohle je zatím fakt pecka. Celá parta z ISIS je perfektní a Archer je neuvěřitelný špionský kladivo. Mám zatím za sebou 2 série a seriál má fakt blízko k tomu dostat se do top 10. Po 3 sérii Archer zařazen do top 10. 1.série 5/5 --- 2.série 5/5 --- 3.série 5/5 --- 4.série 5/5 --- 5.série AV 5/5 --- 6.série 4/5 --- 7.série 5/5 --- 8.série AD 5/5 --- 9.série DI 5/5 --- 10.série 1999 4/5 --- 11.série 5/5 --- 12.série 4/5 --- 13.série 4/5 --- ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Zásadní informace - nehodnotit a ani nepřestat sledovat po prvním dílu. Během druhého již zpozorníte - a od třetího se začnete spokojeně tlemit. Vhled do zvláštního houmra tvůrců potřebuje svůj čas. Seriál je obzvláště vhodný pro kvalitní angličtináře, protože kadenci hovoru či břitkost jazyka titulky nedokáží vystihnout, případně vy nestíháte čísti je. A bykoz já ingliš docela gud, ale not zas tak veryvel, sem fpyčy. ()

Luckyboy 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál opravdu není pro děti. Parodie na bondovky se povedla, i když s bondovkami to má společné asi jen to, že je Archer super agent, ačkoli často spíš náhodou. Hlavně je to však křupan, ochlasta a děvkař, kterému není skoro nic svaté. Což ostatně platí pro všechny postavy, které jsou spíše takové muzeum duševních vyšinutí a úchylek. Dohromady to však funguje a je to sranda. Druhá série je ještě vtipnější než první a tak jdu s hodnocením na plný počet. Archerovy hlášky prostě neomrzí. Ostatní série (toho času 4) pokračují ve velmi vysoko nastavené laťce. Sice se scénáristi začínají trochu opakovat, ale já se u toho bavím pořád královsky. ()

Galerie (479)

Zajímavosti (12)

  • Ve 3. sérii ve 4. epizodě s názvem „The Man From Jupiter“ se objevuje postava Burta Reynoldse, kterou i sám namluvil. (Rominator)
  • 1. epizoda 4. série byla tzv. "crossover". Archer se po ztrátě paměti oženil s Lindou, která má 3 děti, mají spolu bufet s burgery a nechává říkat Bob. Seriál tím poukazuje na animovaný projekt Bob's Burgers (od r. 2011), s nímž má společného dabéra hlavní postavy H. Jona Benjamina. (Agita)
  • V časopisech, které postavy v seriálu čtou, jsou obvykle naznačené zápletky budoucích dílů. (Tom Riddle)

Související novinky

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (více)

Reklama

Reklama