Reklama

Reklama

Liga snů

(seriál)
Rozhovor 5 - Jeff Schaffer
USA, (2009–2015), 30 h 42 min (Minutáž: 21–30 min)

Hudba:

Jeff Cardoni

Hrají:

Mark Duplass, Jonathan Lajoie, Nick Kroll, Stephen Rannazzisi, Paul Scheer, Jason Mantzoukas, Alina Foley, Nadine Velazquez, Rob Huebel, Janina Gavankar (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(84)

Pätica futbalových fanúšikov Pete, Ruxin, Taco, Kevin a Andre sa musí okrem milovaného "fantasy futbalu" neustále zaoberať aj svojimi osobnými a psychickými problémami, pričom tie sú spôsobené výlučne ich fanatickou posadnutosťou futbalom. Vysnený "Shiva Cup" však získa len jeden z nich. Humorný seriál sa odohráva v prostredí tzv. "fantasy futbalu", ktorý vychádza zo štatistík NFL a v Amerike je veľmi populárny. (TV JOJ)

(více)

Recenze uživatele 4daPeace k tomuto seriálu (1)

Liga snů (2009) 

Verdikt: Parta kámošů se chystá na nový ročník fantasy fotbalu (amerického -> NFL). Mezi nimi plastický chirurg s mezerou mezi zuby jako vrata, ze kterého mají ostatní akorát prdel; týpek, se kterým po porodu božského dítěte nespí manželka v podobě Nadine Velasquez (Catalina z My name is Earl); tragéd a zároveň commish celé ligy, kterému fantasy strategii tvoří manželka; fešák, který se rozchází s manželkou a tmelem celé party je zhulený píchač Taco v podání Jona Lajoie (youtube him), který absolutně neví vo co gou. Chlapské trable, do kterých se motají ženské, děti, ulítlé songy, hulení pubického ochlupení a samozřejmě fantasy fotbal. Spíše než ke Californication (vůbec!) a Big Bang Theory bych to přirovnal k mužské verzi Sexu ve městě :-) Ukázka: http://www.youtube.com/watch?v=zuVsLR_2GX0 ()

Reklama

Reklama