Reklama

Reklama

Metal Gear Solid: Philanthropy

(amatérský film)
  • Itálie MGS: Philanthropy

Obsahy(1)

Fanúšikovský film voľne inšpirovaný radou videohier Metal Gear Solid. (tEnCo)

Recenze (18)

petero 

všechny recenze uživatele

Do posledného záberu amatérsky snímok, i čo sa týka potitulkovej zábavnejšej verzii v skratke, bez nejakých zvlášť podstatných vysvetľovačiek, nie je pre nezasvetenca do tohto univerza žiadnym pozoruhodným dielom, naviac končiacim formou to be continued... ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Nejenom že nejsem herní fanda Metal Gear Solidu ale nehrál jsem to ani jednou. Na to že je to amatérský film se to docela povedlo, druhá půle je lépe natočená než ta první. Také mě překvapil nečekaný konec po závěrečných titulkách. Bohužel mě snímek nechytl a nudil jsem se. Ve stejném ale profi podání by takto natočený MGS vůbec neuspěl a musel bych dát známku nejhorší a od odpadu by tomu zřejmě nic nepomohlo. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Sice od fanoušků pro fanoušky.. ale nuda. Nic víc asi netřeba doplňovat - snad jen to, že "modifikované" záběry z filmu, které je možné vidět po závěrečných titulkách, opravdu stojí za to!!! :D ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Nechápu zdejší hodnocení. Pochopil bych, že by film nudil, ale většina ani neocení téměř parádní zpracování, od "amatérů". Kdysi jsem na PS2 hrál Metala, ale bylo to o ničem jiném. Nicméně mně hra chytla a bavila. // A tenhle snímek rozhodně hře nedělá ostudu. Na to, že je to téměř céčko, tak je zpracování parádní. Co se týče akce, je jí zde dost. Spíš poslední půlhodina graduje a jinak je to čistá střílečka. Líbily se mi gesta, jak vojáků na záporné straně, tak u hlavních hrdinů, v akci působí každý dost dobře, efekty se taky dají. Herecké obsazení mi nevadí, námět přímočarý a vůbec mi nevadil koktejl navíc, film si drží tajemnost a to je hustý, občas napínavé a humor nechybí, některý hlášky jsou skutečně trefný. Dál skvělej hudební doprovod, vynikající prostředí a slušná atmosféra, já jsem se bavil, filmu aj prospívá jeho délka, ani né hodinu to má. Dál je akce přehledná a i přes tu amatérskou kameru je to obstojně natočeno. Potěší, že po závěrečných titulkách si tvůrci pro nás připravili vystřižené scény, nebo-li spíše funny moments, to stojí za to a nechybí ani svižné tempo. // Hm. Trilogie nemusela být, klidně celej film z toho mohli tvůrci udělat, ale to je asi tak vše. // Tvůrci si zaslouží pochvalu. Vážně nechápu místní uživatelé, asi čekali oscarové výkony, že?! 4* za to, že všechno šlape a jedna hvězda navíc, za celé zpracování. 9/10! "Lepší umřít teď a mít to za sebou, než pozdě, protože každý jednou umře!" ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Je mi naprosto jasné, že amaterský film (od fanoušků hry, kterou jsem mimochodem nehrál) nemůže konkurovat Hollywoodským trhákům. I přesto, že film na první pohled vypadá jako kdyby prošel rukama Uweho Bolla, tak se na něm dají pochválit hlavně dvě věci. Některé efekty se fakt podařily a drobná parodie na konci pobavila, takže alespoň za tohle 20%... ()

Pugo 

všechny recenze uživatele

Je az neuveritelne ako sa tvorcovia takmer bez rozpoctu popasovali s tvorbou tohto filmu. Skvele dialogy, skvely pribeh, skvele efekty,skvela hudba, skveli herci (Hlavne Snake bol cool). Uz sa neviem dockat pokracovania. Film si mozete stiahnut z www.metalgearsolid.cz ()

D.Snake 

všechny recenze uživatele

Je to amaterský snímek a taky ho podle toho budu hodnotit. Ve své kategorii nemá moc velkou konkurenci a nebýt některých hlušších míst, dal bych 5 hvězd. Pro ty, co mají rádi hru navíc ve filmu čeká plno překvapení a Easter Eggů. Na ty ostatní přinejmenší příjemná podívaná, pokud víte co očekávat. 8.5/10 ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Jak je vidět, tak k natočení filmu není třeba mít bakšiš, že by se nevlezl ani do kufru auta. Z hlediska fanouška herní série jsem se opravdu pobavil a z hlediska normálního diváka bych musel smeknout před tím co dokázali vytvořit prakticky na koleně. A pro všechny ty odpady a spol. ... Uwe Boll pracuje s trošku jiným rozpočtem(a ani všechny jeho filmy nejsou odpadové, to tvrdí jen ignoranti, kteří hodnotí aniž by ty filmy viděli) a vzhledem k tomu, že se jedná o fan-made film, tak se dá předpokládat, že je určen hlavně pro lidi zasvěcené ()

Mírouš 

všechny recenze uživatele

Jako akční film blbost, i když některý efekty byly poměrně zdařilý. Jako parodie to bylo gut. Kdo nehrál hru, tak to asi neocení. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Nejlepší je dát odpad bez přihlédnutí na to, že se jedná v podstatě o amatérský film. Jen tak dál lidi, posílejte dobré kousky do háje. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Toto sa vôbec netvári tak amatérsky, ako by mohlo! Obsahuje hneď niekoľko scén a záberov, za ktoré by sa nehanbil ani prvoligový Hollywood. Vedel by som si to predstaviť s väčším rozpočtom a poriadnym CGI. Príbeh položil niekoľko otázok a je nutnosť pozrieť si pokračovanie. Vzhľadom na dĺžku nie je moc čas sa nudiť, aj keď nájdu sa scény, ale našťastie trvajú krátko a je ich pramálo. ()

kabel 

všechny recenze uživatele

I přes to že se jedná o amaterský film tak musím říct, že snaha asi byla, ale jako fanda a naprostý magor MGS jim bohužel víc než 1* dát nemůžu. Pokud má vzniknout snímek podle hry takového kalibru, tak musí být nezpomenutelný. ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

Od fanoušků pro fanoušky.Nečekejte něco závratného je to prostě neziskový film.Když pomineme herecké obsazení a nějaké to minimum dialogů, zůstane úžasná ukázka toho, jak si poradit s filmem podle hry.Krásně jde vidět, jak všechny baví hrát každičký kousek.Solid Snake je špatně obsazen, ale co by jste taky chtěli za pár šupů?Drsňák to je i tak.Kdyby se pánové dostali pod křídla Hideo Kojimi a dostali prostředky, mohl by vzniknout velmi závratný snímek.Ten kdo hrál alespoň jeden díl, určitě uvidí spousty odkazů.Mě se líbil skoro každý moment.Jakožto objektivní člověk bych hodnotil 3*, ale když sleduji zdejší hodnocení, musím přidat o hvězdu víc.Fanoušcí MGS - určitě se podívejte! ()

Stibak 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to amatérský snímek, tak je celkem slušně natočený. Samozřejmě se najdou chybičky, ale to je běžné i u profíků, vzhledem k tomu, že jsem fanda hlavně prvního dílu hry, nemohl jsem si tohle nechat ujít. Ve film jsem doufal jistě nejen já, ale řada dalších fandů a když nám jej nedal třeba Hollywood, museli to udělat Italové a to celkem zdařile, byla zde spousta narážek na hru, což mě také potěšilo. Proto 3 hvězdy. (Ačkoli po těch pár minutách co následovali po titulcích jsem přemýšlel nad čtyřmi. :D ()

SgS_Sarge 

všechny recenze uživatele

Neznám MGS univerzum nijak podrobně ani jednu hru jsem nehrál. Přes dost nedostatků které bych komerčnímu filmu neodpustil oceňuju, jak si s tím dokázali autoři v amatérských podmínkách poradit. ()

Agent24 

všechny recenze uživatele

Amatérský Metal Gear,který se podle mě povedl. Je až neuvěřitelný co všechno se dá udělat takzvaně na kolenou. Ani chvilku mě nenudil a celkově se mi moc líbil. Snaku seš king. ()

Reklama

Reklama