Reklama

Reklama

Hodně štěstí, Charlie

(seriál)
  • USA Good Luck Charlie
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (2010–2014), 38 h 25 min (Minutáž: 22–50 min)

Hrají:

Bridgit Mendler, Leigh-Allyn Baker, Bradley Steven Perry, Mia Talerico, Eric Allan Kramer, Jason Dolley, Shane Harper, Lorna Scott, Gilland Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(97)

Seznamte se s Duncanovými, jejichž život se obrátil naruby s příchodem novorozené sestřičky. Teenageři Teddy (Bridgit Mendlerová) a PJ (Jason Dolley) a jejich desetiletý bráška Gabe (Bradley Steven Perry) dostali od rodičů úkol pomáhat s malou Charlotte neboli Charlie (Mia Talericová). Rodiče Bob (Eric Allan Kramer) a Amy (Leigh-Allyn Bakerová) se snaží pracovat na plný úvazek, takže starší sourozenci do toho spadnou rovnýma nohama. Snaží se blíž seznámit s dětskou výživou, bryndáky, hlídáním a se všemi dalšími zábavnými i méně zábavnými činnostmi okolo výchovy malého dítěte. A samozřejmě se snaží vést při tom všem normální život teenagerů. Teddy zaznamenává každodenní rodinná dobrodružství do zvláštního videodeníku pro Charlie. Doufá, že v něm mladší sestřička jednou najde rady do života, až už její velká sestra nebude bydlet doma. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Melios k tomuto seriálu (2)

Hodně štěstí, Charlie (2010) 

V podstate sa to dá nazvať za detskú verziu Roseanne, čo vôbec nie je na škodu. Seriál si vďaka tomu dokáže upevniť svoju pozíciu a dobre vie, že svoj úspech stavia na nenáročných divákoch a malých deťoch. A výborne mu to vychádza. Síce mu to kazí samotný Disney, ktorý zakázal akýkoľvek deťom neprístupný humor, no vďaka tomuto faktu, sa zas nájdu diváci niekde inde. Príbeh je veľmi jednoduchý a to ho robí pochopiteľný pre väčšinu divákov. Skrátka dievčina menom Teddy točí video-denník pre svoju mladšiu sestru, ktorý má slúžiť ako časová kapsula, aby si to za pár rokov keď vyrastie pozrie a zaspomína na svoje detstvo. Nápad ako z 90. rokov....čo ma privádza k otázke: Môže nápad z 90. rokov uspieť aj dnes? Áno, môže ak ho podáte pútavo a zábavne....a to sa práve podarilo. Neodporúčam seriálovým kritikom... ()

Série 1 (2010) (S01) 

"Hang in there baby!" :) ()

Reklama

Reklama