Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jean-Pierre a Nathalie jsou manželé pět let. Při příležitosti tohoto výročí koupí Jean-Pierre své manželce speciální dárek, roztomilého čtyřměsíčního buldočka. Nathalie si chlupáčka okamžitě zamiluje a nadšeně o něj pečuje. Mezi psíkem a jeho paničkou se vyvine silné pouto, což čtyřnohý člen domácnosti demonstruje například tím, že si brání ložnici jako své výsostné území, spí s Nathalie v posteli a nikoho k ní nepustí. Slintající a chrochtající miláček diriguje svou lidskou smečku jak se mu zlíbí a manželství se najednou nachází na pokraji krachu… (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

freddy 

všechny recenze uživatele

Muž, žena, páté výročí svatby, pejsek jako dárek od milujícího manžela pro oddanou manželku, která si vždycky přála mít pejska. Výsledek? Pejsek je vnímán a rozmazlován jako dlouho chtěné a vymodlené dítě, dostává se mu té nejlepší péče, pravidelně chodí do salonu, obden k veterináři a pojídá ta nejchutnější jídla. Ovšem tohoto všeho se mu dostává pouze ze strany jeho paničky, páníček se snaží být autoritou a je ignorován. Důsledek toho všeho? Rozpad vztahu a odloučení. Ovšem tím tento příběh nekončí. Tohle je francouzská komedie, kterou si užije snad každý milovník psů, a u které se bude bavit každý, kdo miluje filmy se zvířecími herci, protože buldoček, který zde má hlavní roli, je jednoduše neodolatelný. Ovšem na druhou stranu, nic objevného ani originálního se zde nekoná, je to prostě jen další filmařský příspěvek na téma sžívání se s novým psím mazlíčkem a následky soužití s tímto roztomilým čtyřnohým přírůstkem. Pokud hledáte nějaký vážnější nebo hlubší film, tak tento film vám nic takového nenabídne, tento film má za cíl pouze pobavit a potěšit příznivce zvířátek a především pejsků, a to se mu daří dokonale. Dávám tři hvězdy. ()

Niles 

všechny recenze uživatele

Francúzska komédia o jednej žene, ktorá je posadnutá svojim psom a jej manželovi, ktorý je postupom času odsunutý na vedľajšiu koľaj. Svojho miláčika (buldoga) berie k psiemu psychiatrovi (keď dá psovi hodinu môže účtovať sedem), kupuje mu oblečenie a pri náznaku choroby s ním uteká k veterinárovi. Jej správanie podľa mňa už hraničilo s nejakou psychickou poruchou. Jedinými zábavnými momentmi boli pre mňa reakcie jej manžela na to, že pes sa stal pre jeho ženu dôležitejší ako on. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Jako vlastník anglického buldoka jsem z tohohle filmu přímo nadšená, i když tady ta láska ke psům už hraničí :-D ()

mbrdo 

všechny recenze uživatele

Super nápad a mne osobne sa veľmi páčilo aj spracovanie. Život vám proste môže skomplikovať hocijaká drobnosť. Kľudne aj pes :) ()

Reklama

Reklama