Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve střihovém zábavném pořadu Nezničitelný Vladimír Menšík jsme vybrali to nejlepší z nejlepších vyprávění, anekdot, scének i písniček. Opět se můžete bavit nad první televizní silvestrovskou scénkou "Tonda má ženskou" s Jiřinou Bohdalovou, scénky "Schůzka přes počítač" s Karolínou Slunéčkovou, "Revize v revíru" s Lubomírem Kostelkou a řada dalších. Můžete si také s herci a zpěváky zanotovat při vínečku či pivečku moravské i české lidové písně. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

otík 

všechny recenze uživatele

Scénky jsou v tomto poměrně tradičním sestřihu výborné, dokonce ani ne až zas tolik známé. Ale proč do těchto typů sestřihů tlačí takové množství písniček, natož proč je tam vůbec dávají? Takto je z téměř hodinového sestřihu minimálně třetina času pryč. A to je velká škoda, protože velikán jako byl Menšík si zaslouží plnou stopáž. ()

dawid 

všechny recenze uživatele

Mám k smrti rád Vladimíra Menšíka. Ale jen proto nejde tomuto "dílu" dát víc hvězdiček. Přiznám se, nepočítal jsem přesný čas, který byl v tomto střihovém estrádním "opusu" Menšíkovi věnován, ale mám pocit, že byl na televizní obrazovce tak třetinu pořadu. Zbytek byl zaplněn řadou bezduchých rádobyvtipných písniček balancujících na hraně popu a dechovky... To je u pořadu, který má být poctou jednomu z (podle mého názoru) největších evropských komiků, víc než tristní. Fakt síla... ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Ale já jsem slečna !!" - "To ano, samozřejmě.. Ale já slečnám v tomhle věku už říkám paní !!" ;) A já zase podobným pořadům říkám druháky.. Je to vlastně tak trochu jako dvakrát zalité kafe, která sice dokazuje, že ta káva jako taková opravdu moc dobře chutná, nicméně ve výsledku je to celé takové jalové, s pachutí.. Náš Laďa znovu válí, vlastně v každé své pasáži, ať už se jedná o scénku či jen banální historku či vtip, je naprosto skvělý a jedinečný, nicméně těch bizarně namixovaných hudebních prostřihů sem tvůrci nacpali tolik, až to bolí !! Takže Vladimír Menšík sice nezničitelným bezesporu je, nicméně na Kavkách už léta hodně prostřednictvím podobných recyklátů hazardují s diváckou trpělivostí, když možná až příliš spoléhají na velká jména.. Méně je totiž většinou více a vata dnes už nikoho moc nebere, ani ta cukrová.. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Přestože byl Vladimír Menšík génius a vynikající komik, zrovna tento výběr není úplně to nejlepší. Mezi top výběr by zcela jistě patřila scénka "Tonda má ženskou" s Jiřinou Bohdalovou a možná i scénka, jejíž název neznám, ale jde v ní o znuděnou manželku na Silvestra opět s J. B. Ale většina ostatních scének patří spíše do průměru a Menšík hrál v lepších. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama