Reklama

Reklama

Prokletí domu Winchesterů

  • USA Haunting of Winchester House
všechny plakáty
Trailer

Rodina se nastěhuje do starého domu, kde mají v plánu vést poklidný život. Nedbají varování jednoho spisovatele, který jim chce pomoci s nevysvětlitelnými událostmi, které se v domě odehrávají. Když ale zlé síly začnou přitahovat jejich dceru, pochopí proč měl dům pověst nejstrašidelnějšího místa v Americe. Povolají zpět onoho muže a společně odkrývají děsivá tajemství duchů v tomto starém domě. (DVD Edice)

(více)

Recenze (68)

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod proč film dostal hvězdičku je zajímavá pointa na konci jinak to bylo hodinové utrpení příšerných hereckých eskapád a wtf momentů než se člověk na onen konec dostal. 15% a hodně slabá jedna hvězda z milosti pro Asylum ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Parádny začiatok a parádny koniec, dokonca strašidelné scény boli tak fantasticky spracované, že by ľavou zadnou nakopali kdeaký Paranormal Activity do zadku, no ten celkový priebeh bol dosť slabý. Nebyť nevýrazných hercov, spackanej réžie a niekoľko absolútne tupých nápadov, ktoré vo filme neuveriteľne prekážali a pôsobili príliš lacno a komicky, (masky niektorých duchov, nanajvýš nezmyselná scéna s prériou na pozadí a pod.), by tento film možno bol nadpriemerne dobrý. Klasický haunted house námet mám rád, atmosféru to malo a výbornú hudbu tiež. Škoda toho ostatného. ()

BrianStorker 

všechny recenze uživatele

Perla mezi nepovedenými filmy. Parádní duchařský příběh, skvělá pointa, duchařská atmosféra a nečekaný konec. Pokud jste milovníci klasických horrorů, kde vám nahání strach a mrazení v zádech atmosféra starých domů, duchové a staré prokletí, budete nadšeni i zklamáni zároveň. Film táhnou dolů mizerné efekty a bídné herecké výkony, jakož i nepropracovanost scénáře. Hodnocení některých uživatelů nechápu. Hold pokud se dnes ve filmu neřežou ruce, nohy, či jiné údy, netečou potoky krve a nevyvrhávají se vnitřnosti lidských útrob, tak se pravděpodobně podle některých uživatelů nejedná o horror. Já si ale myslím pravý opak a vyjma výše uvedených nedostatků tohoto snímku mohu všem staromilcům Prokletí domu Winchesterů směle doporučit. Domnívám se, že kdyby produkce disponovala vyšším rozpočtem, kvalitnějšími herci a snad i zvučnější režií, mohlo by jít o pořádně povedený film s celosvětovým věhlasem. ()

CRYPT odpad!

všechny recenze uživatele

Neměl jsem sílu dokoukat, protože něco tak tupého jsem dlouho neviděl... Vydržel jsem do poloviny, přičemž se pořád nic nedělo... Hudba a zvuky +, výkony herců NULOVÉ, ta jeho žena se ještě jakžtakž dala. Ale efekty že někdo "duch" přechází před kamerou a znetvořené dítě plazící se po zemi, přičemž to usekali aby tam nebyla vidět tyčka tlačící to děcko po podlaze... Prostě HUMUS! ()

Hauzik 

všechny recenze uživatele

Film se mi líbil, některé scény docela naháněly strach.Ale téma s rodinkou co se přistěhuje do domu, kde se dřív dělo něco nekalého už začíná být mírně ohrané.SPOILER! A pak že starý Volva jsou bezpečný :) ()

oliveros odpad!

všechny recenze uživatele

Parodicky pôsobiaca ducharina. Vydvihujem obdivuhodnú schopnosť výberu hercov s úzkym profilom schopností hrania. Ich postavy sú zúfalo nepresvedčivé. V tomto prípade nič nezachraňuje ani hudba, a aj keď bola dobrá, nemyslím si, že bola použitá s citom. Ak niekomu pre navodenie strachu a hrôzy postačí určitá dávka púdru na tvárach predstaviteľov mystična a zopár temných zamrmlaní, dovolím si mu onen titul odporučiť. Áno, aj ja som mal z neho hrôzu a oddnes sa aj strašne bojím, aby som raz zase na niečo podobné nenatrafil. Teraz neviem, či je pointa filmu viac šokujúca pred tých, ktorí ešte nič podobné nevideli alebo pre tých, ktorí už niečo rovnaké videli a nie raz. ()

Cechyno4 

všechny recenze uživatele

První polovina je skvělá, ta se mi líbí. Atkins na nic nečeká a strašidelnou atmosféru navodí hned od začátku. Nemám rád když u hororu musím čekat 30 - 45 minut než se něco začne dít. Než mě ve filmu seznámí s postavama atd. Tady to není. Film chce být strašidelný od začátku do konce. Bohužel to se mu nedaří. Jak byl skvělý začátek , tak druhá půle filmu jasně upadá. Stává se z něj taková temnější detektivka, kdy manželé pátrají, co že to vlastně zapříčinilo ony děsivé události dějící se v jejich domě. Já se tedy druhou polovinu nudil. Byl jsem ovšem ochoten dát čtyři hvězdičky, kdyby přišel výborný konec. Ten byl sice dobrý. Ale připomnělo mi to hned film z kterého jej znám. Ano, Atkins tu využil a okopíroval konec z lepšího a známějšího hororu The Others. Což mě spíš naštvalo než potěšilo. Takže originální pointu a rozuzlení filmu nečekejte. Lehčí nadprůměr. 63% ()

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

Tento film byl chvílemi děsná blbost,herci mi taky příliš neseděli,ale na druhou stranu jsem si lebedil,jak to bylo pěkně strašidelné,místy až děsivé,opravdu hutná atmosféra!Příběh i pointa také nebyly z nejhorších(i když ne nejoriginálnější),nedá se nic dělat,musím hodnotit nečekaně(pro mě) vysoko!!! ()

pivomamrad 

všechny recenze uživatele

Je to spíše parodie na horor. U filmu jsem se nebál, ale ten konec zvýšil mé hodnocení z * na **, ten se mně fakt líbil. Zkouknutí ale spíše nedoporučuji... ()

Mikakel 

všechny recenze uživatele

Tak teda nic moc...nepůsobí to na mě prostě moc pozitivně takovýto "horor"... Asi jeden z nejhorších,ale zas tolik jsem se nenudil..2* ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

No, včera som mal možnosť vidieť tento skvelý film druhýkrát a už chvalabohu z dubbingom, tak som si ho vychutnal ešte viac než keď som ho videl v originále bez titulkov. Už hneď keď som videl "The Asylum presents", tak ma skoro o zem ohádzalo, že čo to za sprostosť idem zase pozerať, ale film ma teda riadne prekvapil. Každopádne ide o najlepší film od Asylum. Proste tento hororíček sa mi strašne videl a aj keď (priznám si to) nejde o nejaké veľmi kvalitné dielko a taktiež rozpočet zrejme nebol najvyšší, aj tak je to (aspoň pre mňa) super. Začnem asi plusmi, a tým najväčším je určite hudba, proste tá bola perfektná, no bezchyby, celkové spracovanie bolo tiež v pohode a samozrejme vynikajúca atmosféra. Čo sa ľakačiek týka, tak asi žiadna, ale to také napätie, že už už niečo ľakajúce príde bolo riadne. Ja som zvyknutý na tieto žánre, ale pre niekoho neskúseného mohlo byť toto dielko dosť strašidelné. Samozrjeme sú tu aj mínusy, ktoré hoci nerád, ale predsa spomeniem. A to sú hlavne herecké "výkony", ktoré film dosť potápajú a kto si hlavne na tomto potrpí tak film sa mu určite nebude zdať dobrý. No a ďaľšia vec, efekty, tam fakt vidno, že sa nejedná o nejakú kvalitku. Ale napriek týmto nedostatkom, ktoré prehliadnem, je fakt film dobrá podívaná a odporúčam ho hlavne takým, ktorý sa chcú nechať postrašiť. A ešte aby som nezabudol, spočiatku to tak nevypadá, ale ide tu ináč o dva príbehy, tak treba pozorne sledovať aby divákovi nič neuniklo. No a posledná vec. DVDedice vydáva fakt otrasné filmy, ktoré väčšinou hodnotím odpadom až 1*, ale týmto snímkom ma táto firma riadne prekvapila a zároveň aj potešila. Len zase jedinou nevýhodou je to, že na DVD sa nenachádzajú české titulky. A dubbing od DVD edice neni bohvie čo, no ale už nevadí...Film má u mňa 100% ()

Tomasson93 

všechny recenze uživatele

U hororu by měl být člověk napjatý a měl by se i bát, což se mi u tohoto psycho hororu, díky parádní hudbě tvořící výbornou napjatou atmosféru, stalo! Navíc měl tento film i solidní děj, což se u těchto typů hororů moc často nestává, a také mrazivou pointu. Už poměrně dlouho jsem neviděl žádný povedený horor a tento na mě konečně dokázal dost zapůsobit, tudíž dávám 5*! ps: Hodnotím zde přesně jako 50. s celkovým průměrem 50%, tak jsem zvědav kam se hodnocení postupem času pohne. ()

icone 

všechny recenze uživatele

Poriadne nedomyslené dialógy, herecké výkony podpriemerné, duchovia amatérsky zamaskovaní. Inak celkom fungovali niektoré ľakačky a koniec sa mi celkom páčil. Silnejšie 2*. ()

Trilobajt 

všechny recenze uživatele

Duchařinu ve filmech zrovna moc nevyhledávám, ale tady se to celkem povedlo i přes to, že je to pouze video film. Filmy jako Paranormal Activity mi nic moc neříkají, přesto jsem byl u tohoto filmu kupodivu celkem spokojený... ()

bulawaio 

všechny recenze uživatele

2/10. Pokud by se vzala v úvahu možnost hodnotit tenhle film podle počtu bubáků, byl by hodně vysoko. Já si však myslím, že s počtem bubáku neroste úměrně kvalita filmu. Jako naprosto základní nedostatek u duchařiny považuju to, když chybí alespoň ta snaha o budování atmosféry.V tomto případě tvůrci na tuto věc zde naprosto rezignovali. Možná se to bude líbit teen, ale pro mě je to konec. ()

jouzy odpad!

všechny recenze uživatele

Díval jsem se s otevřenou pusou a držel jsem si oči ať mi nevypadnou z důlku, Po konci filmu jsem se "stále s otevřenou pusou" šel spláchnout ledovou vodou abych se vzpamatoval a zjistil jestli to nebyl zlý sen. Něco takového se nevidí každý den, větší krávovinu jsem snad ještě neviděl. Nevím kam bych to zařadil, asi to byla parodie na Vinetoua. Tvůrce (scénař, režie) asi mimozemšťan co snědl nějaké houbičky, chtěl jsem mu dát 5 hvězd za odvahu něco takového pustit do éteru, ale srdíčko mi to nedovolilo. Když si na to vspomenu tak mám závrať, husí kůži a třepou se mi ruce, prostě trauma na celý život. ()

Reklama

Reklama