Reklama

Reklama

Prokletí domu Winchesterů

  • USA Haunting of Winchester House
všechny plakáty
Trailer

Rodina se nastěhuje do starého domu, kde mají v plánu vést poklidný život. Nedbají varování jednoho spisovatele, který jim chce pomoci s nevysvětlitelnými událostmi, které se v domě odehrávají. Když ale zlé síly začnou přitahovat jejich dceru, pochopí proč měl dům pověst nejstrašidelnějšího místa v Americe. Povolají zpět onoho muže a společně odkrývají děsivá tajemství duchů v tomto starém domě. (DVD Edice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

merigieren 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem viděl horor z něhož mi šlo mrazení po celém těle. Také pointa filmu v závěru vyzní dost smutně, až mi jich bylo líto :-) Ponurá atmosféra se povedla a hudba ji doplňovala na výbornou. Lze tam najít dva prolnuté příběhy, takže po vyvrcholení prvního (Zkuste si předtím přečíst Tajmeství velkého vonta :-)) se dočkáte i nečekané třešničky. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tohle je děsná amatéřina, která smrdí krejcarem snad v každém záběru. Sympatické na filmu je to, že i přes své omezené možnosti nenechá diváka vydechnout a chrlí na něj jednu duchařskou scénu za druhou, až mi to občas přišlo přehnané. Bohužel scénář je úplně prázdný a herecké výkony přímo tristní, kteréžto dva neduhy se projevují pokaždé, když některá z postav otevře hubu, pač dialogy svou imbecilitou trhají uši. Zůstaneme-li jen u těch duchařin, no není to věru zase tak zlé, i samotný konec mě docela překvapil, takže ve finále s přivřením obou očí udělím hned tři hvězdy. ()

Reklama

jenik71 

všechny recenze uživatele

Podobné typy hororů měly své místo tak v 80.-90. letech. Ne že by v současnosti byly špatné, tomuto schématu už jen jednoduše odzvonilo. Rodinka se nastěhuje do tajemného domu a ten je plný duchů, kteří jim znepříjemňují život. To už v současnosti nikoho neohromí, pokud ovšem tvůrci nepřijdou s nějakou zajímavější zápletkou. Původně jsem chtěl udělit dvě hvězdičky, avšak za poměrně nečekaný závěr přeci jen jednu přidávám. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Barák s minulostí a nic netušící noví níjemníci, kolikrát jsem už tohle viděla, proto jsem nic pořádného od příběhu neočekávala. Musím říct, že tenhle film se docela povedl. Nebylo mi při jeho sledování zrovna moc dobře po těle, protože jsem ho sledovala pozdě v noci. Konec mě překvapil. Čekala jsem trošku jiný, i když tenhle podal úplné vysvětlení a krásně všechno uzavřel. ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Na papíru musel tento horor fungovat lépe, než jeho vizualizace, která předvádí klišé za klišé při vědomí nízkých možností produkce navíc raději za tmy. Paradoxně děj samotný a pointa podržela i více áčkových filmů, bohužel s opravdu topornými herci, triky a přízemními lekačkami (a místy prapodivným střihem) se z močálu průměrnosti a nudy film nemá šanci zvednout. Nejlepší postava je za mě soused vymítač "od vedle". ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama