Reklama

Reklama

Aby spisovatelka Paula Martinová (Anna Brecon) unikla všudypřítomnému shonu a stresu, který ji začal obklopovat po vydání posledního románu, populárního bestselleru, odjíždí do rodinného sídla v Bidford House. Do míst, kde prožila šťastné okamžiky svého dětství, a právě tady chce pracovat na své další knize. Starý dům je však plný záhadných tajemství, která nedají Paule spát. Proto vyhledá pomoc své manažerky. Linda (Jane March) přijíždí a stává se pro Paulu a její novou knihu hotovým požehnáním.
Všechno ale není takové, jak se na první pohled zdá. Je snad Linda sériovou vražedkyní, která Paulu již po mnoho let pronásleduje? Paulin spolupracovník, novinář Robert Gainer (Billy Murray), se zdánlivě snaží Paulu pošpinit, a spolu s jejím psychoanalytikem Leo Foxem (Colin Salmon) se vydává na její záchranu... dorazí však včas? (CBS)

(více)

Recenze (2)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Ja jsem moc teda necekal a dostal jsem standartni thriller s odhadnutelnou a neoriginalni pointou, ale nektere sceny se povedly a atmosfera taky nebyla spatna...;) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Napokon to bolo lepšie, ako to na začiatku vyzeralo. Spisovateľka sa vyberie na samotu písať román, ale z jej asistentky sa vykľuje vraždiaca psychopatka. No na to si treba chvíľu počkať, kým dôjde k nejakým poriadnym mordom, presnejšie dobrú polovicu filmu, a dívať sa na dve hysterické kravy ma veľmi nebavilo, takže otrava. Potom sa to už zlepšilo, poniektoré krvavé vraždičky potešili (najlepšie bolo jednoznačne uškrtenie drôtom), ale bolo ich poskromne. Ku koncu je to síce napínavé, ale neviem, asi mám už toho napozerané príliš, pretože rozuzlenie som uhádol na prvý raz. Taktiež mohli vybrať krajšie herečky: Spisovateľka bola stará, nevýrazná rachetla, a tá druhá mala zuby ako kobyla. Chválim peknú kameru, konečne to nakrúcal niekto, kto netrpel triaškou rúk. Celkovo lepší priemer, nič nové. ()

Reklama

Reklama