Reklama

Reklama

Cinema, Cinema, Cinema

(pořad)
  • USA Box Office America
všechny plakáty
Publicistický
USA, 1992, 25 min

Účinkují:

Richard Blade
(další profese)

Obsahy(1)

Polhodinový filmový magazín americkej výroby, ktorého hlavnou náplňou je predstaviť TOP 10 kasových trhákov uplynulého týždňa v amerických kinách. Jeho súčasťou sú krátke trailery, pohľady zo zákulisia, rozhovory s hercami a štábom i hudobné ukážky prezentovaných filmov. Magazín sa vysielal v USA v rokoch 1992-2000, českí a slovenskí diváci ho mali možnosť sledovať na HBO. (Incantator)

(více)

Recenze (5)

kingik 

všechny recenze uživatele

Hodně statistik o kasovních trhácích a aktuálnost je rázem v háji. Kdysi se pořad vysílal na prémiovém kanále HBO, kde diváky pravidelně informoval o nejnovějších filmech přicházejících do amerických kin. Před žebříčkem upoutávka na nějaký budoucí propadák a pak to odsýpalo dost stereotypně. Pokud se totiž na tento magazín divák díval pravidelně, tak sice věděl perfektně, který snímek v amerických kinech vede v návštěvnosti, ale dostával vesměs pořád stejný obsah s nepříliš konstruktivními informacemi, když většina filmů byla, pokud jde o naši distribuci, poměrně v nedohlednu. Psal se rok 2000 a HBO měl doma každý správný filmový nadšenec, oproti dnešku, kdy zájem o televizní filmové kanály vlivem zajímavé náplně internetových webů prudce klesá. Dnes navíc jednotlivé díly ztratily absolutně na aktuálnosti. Rozpočet, návštěvnost kin a další nezbytné info o filmech je dnes běžně k mání na netu, a tak by zřejmě s největší možnou pravděpodobností tento magazín za současných podmínek a těžké internetové konkurence, neobstál. Magazín zanikl a mnohé statistiky s ním. Mně určitě nechybí. Mé hodnocení: 40% ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tento pořad si vybavuji z mých dětských let, kdy jsem občas koukal na televizi. Díky Cinemě jsem měl přehled o filmových novinkách, velmi se mi líbily trailery a povídání některých herců. Nemohu hodnotit jinak, než za pěkné čtyři hvězdičky:) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tuším, že to šlo na HBO a samozřejmě jsem to hltal. Dnes si z toho odnáším hlavně profesionálně natočený pořad o filmech, hercích atd., od kterého by se čeští producenti měli učit. ()

Reklama

Reklama