Reklama

Reklama

Džuon: Kuroi šódžo

  • Japonsko 呪怨 黒い少女 (více)

Obsahy(1)

Zdravotní sestře Yuko se jednou stane podivná věc, když pečuje o jednu dívku. Výsledky testů u ní ukázaly, že má v těle cysty, ale ve skutečnosti to je pozůstatek nenávisti mrtvého sourozence, který se nenarodil. Tato nenávist se okolo dívky šíří a brzy postihuje každého, kdo se s ní setká. (Kiyoshi)

Recenze (19)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

以前の時計よりはるかに弱いです。 彼はまだ同じ袋にドキドキしています。恐怖は繰り返されるシーンの習慣によって押し出され、実際、それはまるで眠りに落ちるようなものです。 全然終わりませんでした。 喜和子支部のタイトルによると。  Copak, neumíte japoské znaky? Tak tedy latinkou. +++ Izen no tokei yori haruka ni yowaidesu. Kare wa mada onaji fukuro ni dokidoki shite imasu. Kyōfu wa kurikaesa reru shīn no shūkan ni yotte oshidasa re, jissai, sore wa marude nemuri ni ochiru yōna monodesu. Zenzen owarimasendeshita. Kiwako shibu no taitoru ni yoru to. +++     No dobře, tak česky. O hodně slabší nežli předchozí hodinovka. Buší se tu stále do stejného pytle, strach je vytlačen zvykem na opakované scény a vlastně je to celé spíše na usnutí. Konec jsem vůbec nepobral. Tedy dle názvu kapitolky Kiwako. ()

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Proč to sakra vypadá jak nějaký youtube sketch with low budget v hodinové verzi? Vymítací scéna v nemocnici byla cool a i jiné věci kolem toho, ale co má společného s touto sérií? Prostě je to prázdný, nudný a někdy i nechápavý. Postavy tu ale byly lepší, než v Old Lady in White. Ten ikonický zvukový efekt byl pokaždé stejný, jen ho tam šoupli jako výstřižek ze staršího soundtracku a je to! Tyto dva díly rozhodně neměly vzniknout stejně jako americká remake trilogie, první čtyři snímky jsou a vždy budou nejlepší. Proč ale ničit takovou značku? To se asi nikdy nedozvím. Mé hodnocení: 3/10 ()

Reklama

Cedr 

všechny recenze uživatele

Koncept a samotné zpracování příběhu není vůbec zlé. Horší je to s atmosférou, protože film obsahuje všehovšudy jen dvě slušné scény. Netradiční provedení ducha bylo slibné, ale ve finále vypadá spíš sexy než strašidelně. Nepomůže ani plýtvání s tradičním Ju-on zvukovým efektem, který se velmi rychle oposlouchá. Mari Asato se v rámci možností a (hluboce nízkých) měřítek hororu posledních let se celkem scénářem vytáhla. S režií to už tak pozitivní bohužel nebylo. ()

fr3ak 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne tak špatné jak jsem čekal. Je vidět že peněz moc nebylo a tak Kuroi shôjo vypadá spíš jako TV film a kdyby ducha raději než animacemi hrála celou dobu opět "po staru" nalíčená holka bylo by to ještě lepší. Atmosféra je chvílemi dost hutná (scéna vymítání je bezchybná). I zvukově si film nevede vůbec špatně. Vzhledem k nízkým očekáváním to nedopadlo tak špatně, přesto jsou to tři s odřenýma ušima. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film vznikl na počest desátého výročí existence hororové série Ju-on. (ČSFD)

Reklama

Reklama