Reklama

Reklama

Život je krásný

Trailer

Obsahy(1)

Co je pravým důvodem k útěku z domova. Jsou to jen modřiny na těle? Utíkající před svojí ne přílíš světlou minulostí, Maggie nalézá útočiště u Esther, striptérky s nadáním pro zpěv. Po noci strávené s jejím přistěhovaleckým přítelem Davidem, se dvojice sbližuje a postupně se do sebe zamilovává. Všechno špatné se ale v dobré obrátí. Oba dva nalézají spásu ve svojí vzájemné lásce, i když občas emoce vybuchnou. Mladá žena, Maggie, uteče z domova, kde je bita a znásilňována svým otcem. Na útěku se seznámí s nelegálním přistěhovalcem z Mexika, Davidem, se kterým začne žít a zamilují se do sebe. Oba dva však mají ve svém mladém životě spoustu problémů a jejich lásku tak čeká mnoho těžkých zkoušek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Týraná Maggie se snaží zbavit démonů násilí na ni páchaném.Nese sebou trauma despotického otce a puťky matky.K tomu deprimující filtr na kameře a ve finále z toho udělali paskvil.I když téma je víc,než závažné. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Život je krásný splňuje pár příjemných věcí. Žádné velké napětí, dobrá hudba, skoro bez krve - je to hlavně o lásce a i když je to láska striptérky sexu je tu jen povrchně. Bohužel jako celek je to nekvalitní a mnohdy nudné. ()

Reklama

S.Giuntini 

všechny recenze uživatele

Zápletka nijak moc dramatická, akce taky nic moc. ALE, kdo nepotřebuje v každém filmu vidět střílení a krev, či tvrdé erotické scény, přijde si na své. Není drama jako Drama. Nehledě na skvělé herecké výkony. 80% ()

Galerie (75)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kalifornském Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama