Reklama

Reklama

Lovec a oběť

(seriál)

Obsahy(1)

Odborníci nám odhalí brutální řetězec událostí, který vedl ke smrti lidí napadených divokými zvířaty. To vše v seriálu Lovec kořistí.
Na pokraji civilizace se něco děje. Lidé záhadně mizí a jejich těla jsou nalezena s těžkými zraněními. Se zvyšující se frekvencí se objevují články o divokých zvířatech, která zaútočila na lidi. Některé případy lze snadno vysvětlit, jiné zůstávají záhadou, a to dokonce i pro odborníky. Nadchází snad doba nebezpečného trendu a začíná se z lovců zvířat stávat zvířecí kořist? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tento dokumentnení o ničem jiném než o setkáních a střetech člověka s divokou zvěří. S tím jak lidé neustále zmenšují životní prostor divoké zvěře, dochází k jejímu postupnému vymisťování z jejího původního prostředí do oblastí národních parků. Zde člověk milostivě vyčlenil prostor pro divoká i dravá zvířata aby se tam všichni ty medvědi, pumy, rosomáci, kojoti, rysové (bavíme se o Severní Americe a Kanadě) a další mohli vesele množit. Jenže člověk je tvor zvídavý a tak je chce u toho všeho sledovat. Takže i v parcích vybudoval pěší stezky, tábořiště, umývárny, záchody a nocležny... Je tedy pochopitelné, že se zde člověk a zvěř musí nutně někdy potkat. Obzvlášť když mu navečer z toho kotlíku ten guláš tak krásně voní že? A jelikož už neplatí slova Ivana Mládka a ,,medvědi vědi, že tůristi nemaj zbraně'' tak si občas počíhaj na ně... Dokument mapuje některé z útoků na člověka a na každém jeho konci dílu se snaží vědecky objasnit proč ke konkrétním napadením došlo. Je to vcelku zajímavé, rekonstrukce útoků vypadají slušně a po tom všem bych si asi rozmyslel večerní táboření kdesi u jezera s indiánským jménem .-). Pokud se chystáte jet kempovat někam na sever USA, jeďte raději na Brdy. Tam vás nic nesežere a k nejbližší lékárničce to nebude 300 kiláků... Tři medvědí tesáky. * * * ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Typická americká dokumentárna práca. Už mám pocit, že všetky prírodopisné dokumenty Made in USA vyrába jeden a ten istý človek.. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama