Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Necromentia je pohľad na pekelné následky vyrezávania si Ouija symbolu na telo. Hagen verí, že jeho mŕtva žena môže znovu ožiť. Travis, ktorý prišiel o brata, sa s ním chce stretnúť v jeho posmrtnom živote. Morbius, barman zradený svojou milovanou prichádza späť, aby sa pomstil. A podivný muž Mr. Skinny stráži tajomstvá Ouija symbolu.
Jednotlivé príbehy postáv sa preplietajú a navzájom ovplyvňujú. (Hunter2222)

(více)

Recenze (69)

Troll 

všechny recenze uživatele

Úchýlný, nudný, zdlouhavý a rádoby poučný...ano, takto bych popsal tento "horor" či co to mělo vlastně být. I když se může zdát podle obrázků či popisu filmu, že se bude jednat od zajímavou podívanou, tak je to přesně naopak. Nedoporučuju ani pro zoufale nudné chvíle. ()

mourinho 

všechny recenze uživatele

Cyberpunkový undergroundový klon HELLRAISERA. SAW bych v tom nehledal. Mám s tímhle filmem spojenu jednu takovou historku, když jsem si ho vypálil na hodně staré a poškrábané DVD-RW a obraz se mi asi po šedesáti minutách začal sekat a kostečkovat tak, že se na to nedalo dodívat. Říkám si no nic, přepálím to na jiný disk a bude to v pohodě. Trvalo mi to týden! Film, který by mě opravdu zaujal bych přepálil a dodíval ještě ten večer. I proto nemám důvod hodnotit výš. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Film ma tu nejaku spojitost s inym filmom a tym je konkretne Hellraiser. Dejom filmu sa to troska na to podobalo, ale v tomto pripade sa jedna nie o profesionalne dielo, ale tym zas nemienim, ze film je odflaknuty. Hlavne vizaz toho typka v tej pivnicnej chodbe bola ako vystrihnuta z filmu Hellraiser. A vobec nevyzeral zle, skor dobre. Film nebol spatny, ale Hellraiser je len jeden a tento film na neho urcite nema, aby ho prevysil vo vsetkych ohladoch. ()

foundation 

všechny recenze uživatele

mno neviem..povedal by som ze to je cista sracka urobena tak za 20 eur aj s vyplatami pre tych troch hercov ktori tam hrali :D ale odpad tomu nedam urcitu myslienku to malo ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Brutální a perverzní zvrácenost, která mě kupodivu mile překvapila. Zajímavej ne-příběh, zvláštní atmosféra, famózní monstrum... úplně jsem tam viděl Barkerovy Cenobity :) ()

Al44... 

všechny recenze uživatele

Filmový spletenec snímků jako jsou například Hellraiser nebo Saw. Z každého z nich si bere něco a přidává malinko něco nového. Je to místy hodně ujeté a nechutné, což nemusí být na škodu. Bohužel film jako takový je místy značně chaotický a rozsekání příběhů jednotlivých postav a jejich následné seřazení do filmu se též moc nepovedlo. Celou dobu to vypadá, že vše směřuje k nějaké překvapivé pointě nebo k závěrečnému masakru a najednou konec a........nic. Tři hvězdy dávám hlavně za odvahu něco takového - okrajového - vůbec natočit. ()

RobLord odpad!

všechny recenze uživatele

Deep Shit! Amatérská a veskrze MARNÁ(!) snaha o plagiát skvělého Hellraisera - nepopsatelně brakovější, než všechna nevydařená pokračování, se kterými už neměl Mistr Barker nic společného. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Prapodivný počin, který přesně nevim, jak ohodnotit. Po technický stránce docela slušná záležitost, atmosféra místy taky nebyla k zahození, ale to je asi tak všechno. Příběh šel tak nějak mimo mě, dost mě to občas nudilo a vůbec to bylo celý takový zvláštní. Vrcholem podivnosti byla scéna s prasetem, to jsem vážně nepobral. Nakonec dávám dvě hvězdy, protože jde na mé poměry o příliš undergroundový a ulítlý snímek. ()

fililipekk 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nevím, pro mě to byl takový průměr. I když tam bylo plno spoustu fajn věcí- démoni (měli dostat více prostoru) a prase, jó to bylo super, mohlo to dopadnout mnohem, mnohem líp, ale veskrz jsem byl spokojen. ()

djtoko 

všechny recenze uživatele

Největším záporem je, že se film bere sám o sobě moc vážně. Nebýt nesmyslných zrychlených "SAW" efektů dal bych ***+1/2 ()

Alouette 

všechny recenze uživatele

Jako dokoukal jsem do konce. Film měl nádech Hellraisera, malinko SAW a Hostel. Ale celkově byl, dle mého očka, jako splácaných 80 minut z několika trailerů různých filmů... Nene, nelíbilo se mi to. Jediné, co mě drželo u bedny byla hudba. Hmm, to byl můj šálek kávy. Dokonce jsem kvůli muzičce dokoukal závěrečné titulky. ()

LilyDeLarge 

všechny recenze uživatele

Myslím, že z tohohle by šlo vytěžit daleko víc. Navíc nevím - ale jsem jediná, komu ta prasečí maska připomínala tutéž masku Johna Kramera ze SAW? ...asi v tu dobu holt bylo strašně cool nosit prasečí masku. Ale ten pan "Piggy" nebo jak se jmenoval - no, asi bych ho ve svým pokoji nechtěla. Kdo by si taky domů zval obézního pedofila s prasečí maskou, že? Ale oproti němu se mi tu třeba líbila postava Morbiuse a jeho špatná lovestory. Hmm, ale stejně. Film skončí a vy ani nevíte jak a pořád se ptáte - a proč to tak bylo? A jakto? A támhleto a ono. Škoda, šlo z toho vytěžit víc. ()

Pochtli 

všechny recenze uživatele

Co to sakra mělo být?? Kromě jednoho zajímavého mučení, z kterého se nakonec vyklube *** (nebudu kazit překvapení jiným) šel ten film tak nějak mimo mě, ztrácel jsem se v ději a místy se i nudil.. Fetišisté a nekrofilové zaplesají, slabší povahy omdlévají.. PS: obludku s rovnátkama bych bral jako hlídacího pejska, zaručeně by mi na zahradu už nikdo nepovolaný nevstoupil (a když jo, už by odtud neodešel:o) ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem se velmi nudil, jediný světlý okamžik je Mr.Skinny (aka pan Prasátko), to bylo dobrý. Jinak bezbřehé tlachání o prdu odehrávající se chvílema ve sklepní kóji bez brambor a chvílema v chodbě do kotelny. Zřejmě natočena za pár dolarů. Nudný příběh o ničem, lehce inspirovaný Clivem Barkerem (ale pouze velmi lehounce). Celkově nedoporučeníhodné :( ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý a kvalitně brutální (místy možná nechutný) horůrek. Sice i dost dlouho trvalo, než jsem přišel na to o čem to vlastně celé je, ale dobře jsem se bavil. Možná bych volil trošku lepší herce, nebo třeba i trošku lepší triky, ale jako celek to fungovalo a masky se mi opravdu líbili. Jen jsem se celý film nemohl zbavit dojmu, že je to tak trošku vykrádačka Hellraiseru, protože tohle byla jen steží, podobnost čist náhodná. 60 % ()

bulawaio 

všechny recenze uživatele

Je to naprostá ptákovina. Zmatený děj, který dává sice na konci smysl, ale předešlé nesouvislé scény naznačují něco jiného. Efekty si v ruku v ruce zadávají se špatnou úrovní dialogů. Nic moc pozitivního, ale mě to přesto celkem bavilo. Kde jinde totiž uvidíte v jednom filmu nahého chlápka s plynovou maskou, Robota jak z hvězných válek, obludu z pána prstenů a prasátko zpívající o sebevraždě. Ještě závěrečná poznámka. nevím čím to je, ale tvůrci mají s největší pravděpodobností sadomasochystické sklony. ()

ZAUME 

všechny recenze uživatele

dost psychopatický horor, pro někoho nekonečná hrůza, pro někoho nekonečná sranda.. některé záběry stály za to, zvláště to nápadité peklo mezi trubkami, ale já bohužel patřím do oné druhé skupiny. ()

Reklama

Reklama