Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Necromentia je pohľad na pekelné následky vyrezávania si Ouija symbolu na telo. Hagen verí, že jeho mŕtva žena môže znovu ožiť. Travis, ktorý prišiel o brata, sa s ním chce stretnúť v jeho posmrtnom živote. Morbius, barman zradený svojou milovanou prichádza späť, aby sa pomstil. A podivný muž Mr. Skinny stráži tajomstvá Ouija symbolu.
Jednotlivé príbehy postáv sa preplietajú a navzájom ovplyvňujú. (Hunter2222)

(více)

Recenze (69)

brasek 

všechny recenze uživatele

Film by som zaradil do prúdu underground a je to snáď prvý snímok z tohto prúdu čo som bez problémov dopozeral až do konca. Škoda je však nevyužitého potenciálu, snímok sa ako tak rozbieha až v 40. minúte a zrovna tie tri príbehy aj keď zapadajú do seba nie sú veľmi dobre vykreslené. ()

libca100 

všechny recenze uživatele

vahala jsem mezi jednou hvezdou a odpadem, nakonec davam hvezdu.jak tu koukam na ty komentare, nevim jestli jsme vubec videli stejny film :-) pro me ukazka promarnene sance.dobra kamera a v podstate i myslenka, zajimave zrudy,ale ten retrospektivni mismas tri nebo kolika osob....jak jsem zacatkem byla nadsena, tak me to rychle preslo...unavilo...znechutilo...chvilemi jsem nevedela kdo je kdo, kdo je kde, kde je proč..ne, me se to nelibilo. ()

lyzbeth 

všechny recenze uživatele

Boží :-) jeden z filmů, kvůli kterým čumákuju u TV do 3 hodin do rána. Mě se to moc líbilo....dobře vymyšlený příběh, luxusní prasátko s písní o sebevraždě....vizuálně velmi dívatelné :) Já jsem nadšená! ()

Africanus1 

všechny recenze uživatele

Základní dějová osa tohoto úletu je vlastně dost jednoduchá, ale tady šlo asi spíš o formu. Ta je náležitě odpudivá a zvrhlá, z jedné scény se mi dokonce udělalo blbě. No, jestli to byl účel filmu, tak u mě se to povedlo. Jenže jak ubíhal čas, bavilo mě to čím dál míň, jenom jsem čekal na nějaké rozuzlení, ale místo pointy přišel useknutý závěr. Dobře zvrhlý, ale v něčem to na pilu tlačilo až moc a v něčem málo. ()

UrsusDom 

všechny recenze uživatele

Předesílám, viděl jsem už lepší. Téma: posmrtný život, peklo, propadnutí peklu. Mnoho jsem si od tohoto snímku nesliboval a v posledku jsem byl více než štědře odměněn. Fascinující pohled na to, kterak snadno lze přijít o rozum, o duši. Technickou stránku filmu jsem neřešil a raději se soustředil na celkový dojem. Prostě jsem si ten slepenec tří lidských osudů užíval (můj psycholog by měl ze mě radost) na vlnách emocí. Zvrácenost a temnota lidské duše? Proč ne? Zvláště když jsem "mezi řádky" nalezl (mluvím stále sám za sebe) sdělení, jak důležité je odpuštění a odpoutání. Čili, výsledný dojem z takto pojatého šíleného příběhu je překvapivě pozitivní. ()

Majka_SVK 

všechny recenze uživatele

Necromentiu som zhliadla len náhodou a netuším vobec prečo má také nízke hodnotenie. Ak by som to mala prirovnať k hororom, akým je najčastejšie prirovnávaný a to je Saw a Hellraiser musím povedať, že z každého má len to najlepšie. A musím dodať, že mne sa ani Saw, ani Hellraiser nejak obzvlášť nepáčil. Necromentia ma oslovila teda omnoho viac a to preto, lebo na rozdiel od Hellraisera tam neboli použité efekty, ktoré skôr vyčaria človeku úsmev na tvári. Takisto ak to prirovnám k Saw, nebola to vôbec stupídna vyvražďovačka, ale premyslený príbeh plný úvah o pekle, utrpení a pomste. Myslím, že si tento snímok naozaj zaslúži pozornosť od milovníkov horou. ()

Dr. Faustes 

všechny recenze uživatele

Momentálně jsem se dokoukal na tento snímek a musím zde napsat hned své první pocity, než se mi to rozleží v hlavě a budu to hodnotit ještě větším procentem. :-) Totálně depresivní, zvrácená, horlivá atmosféra druhé strany pekla, ze které jsem naprosto nadšen. Zápletka filmu z více stran která Vás nenechá v klidu a stále si budete předělávat děj jak to vlastně začalo a jak to vlastně skončilo. HOROR **** ()

Reklama

Reklama