Reklama

Reklama

Láska, sex a trápení

  • Rusko Zajmemsja ljubovju (více)

Obsahy(1)

Igor Tyulenev, přezdívaný Tyulen (v ruštině tuleň) je naivní student prvního ročníku, který si zoufale přeje přijít o panictví. Spoléhá na své přátele, především jeho spolubydlícího s pověstí Casanovy, a jejich rady a tipy, jak najít lásku. S talentovaným ansámblem přináší film komediální pohled na současný život a lásku mezi mladými lidmi. (Filmbox)

(více)

Recenze (3)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Takový retard co by rád sex, chová se jako ocas a vypadá jako ocas a to že si oholy vlasy ho nezachrání. Holky nic moc a celkově celkem nuda, málo zábavy a příběh sice jde po stopách Dobré zábavy ale nic moc teda. ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Bylo to roztomilé a přestože jsem kdysi dávno před půlstoletím prožíval podobné problémy (a asi ještě větší), ty asociace to ve mně vyvolávalo. Oproti primitivnostem Hollywoodu je to takové ryzí, obyčejné, člověčenské, prostě východoevropské, takové filmy k uvolnění duše mám rád. Byla to komedie, ovšem s hořkou chvílí vraždy čerstvé nevěsty... Krásná holka. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Prci prci prcičky po rusku. 1) Brežněvovi pohrobci řeší stejné problémy jako pohrobci Reagonovi...ale ta mentalita..._____ 2) Do uší udeří hloupé dialogy, na oči zaútočí zřejmá nekulturnost prostředí na vysokoškolských kolejích i v bytech a do mozku se zaryjí zájmy vysokoškolských studentů na úrovni učňáku._____ 3) Tuleň je nejenom asexuální (to jsou ve filmu skoro všichni), ale také velmi hloupý._____ 4) Dobrý rozhovor s bordelmamá: Zdravím._____ Budem vybírat?_____ Prsa malá, na vlasech nezáleží._____ Cena 900 rublů._____ ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama