Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O tom, jak němá tanečnice Korunka dokázala otevřít oči knížeti Ondřejovi. Kdo by si pomyslel, že němá tanečnice pomůže svým vystoupením odhalit nečistou hru, kterou s knížetem Ondřejem hraje jeho nevěsta a její přítel. Není divu, že se kníže do Korunky zamiloval, a když jí dobrá víla vrátila řeč, jejich štěstí rozkvetlo naplno. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

On by námět nebyl špatný a obsazení to má výborný, jen je to v tolika ohledech tak přitažený za vlasy, že to je už málem skalpovaný. Zámecký pán se olíbává s tanečnicí Korunkou, aby se tentýž večer zasnoubil s holkou, z níž ale nekouká ani věno ani nic jinýho, tím podsunutím nevěsty ho chce oblafnout jeho komoří a matička nevěsty, ty se zas chystá oblafnout nevěsta sama, pak Korunka začne objímat stromy, vyleze strašidlo (nic proti, jakmile víla není blonďatá, průsvitná a blbá, netančí někde v noci polonahá a nemluví pištivým hláskem a nablble se nechichotá, beru ji jako svéprávného bubáka) a všechno to rozštípne i bez sekery. Nikdy jsem neměla nic proti kulisovým pohádkám, ale tady to tak šustí papírem, že když je řeč o projížďce na koni, představila jsem si ho z kartonu a houpacího. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Po všech čertech podivná kulisová pohádka, kde tradiční klaďasové hrají záporáky a princ vypadá dlouhou dobu jako pěkný podvodník. I když časově krátké, nudné a slabé. ()

honeysuckle 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná s výborným hereckým obsazením. Dokonce i Eliška Vitanovská je zde snesitelná a v zásadě roztomilá (což je zapříčiněno hlavně tím, že většinu pohádky promlčí) a naplno zde demostruje svoje taneční umění. Jak už podotkl uživatel Danulinda, děj je chudičký, ale čtyřicet minut stopáže vyplní. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama