Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O tom, jak němá tanečnice Korunka dokázala otevřít oči knížeti Ondřejovi. Kdo by si pomyslel, že němá tanečnice pomůže svým vystoupením odhalit nečistou hru, kterou s knížetem Ondřejem hraje jeho nevěsta a její přítel. Není divu, že se kníže do Korunky zamiloval, a když jí dobrá víla vrátila řeč, jejich štěstí rozkvetlo naplno. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

otík 

všechny recenze uživatele

Po všech čertech podivná kulisová pohádka, kde tradiční klaďasové hrají záporáky a princ vypadá dlouhou dobu jako pěkný podvodník. I když časově krátké, nudné a slabé. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

On by námět nebyl špatný a obsazení to má výborný, jen je to v tolika ohledech tak přitažený za vlasy, že to je už málem skalpovaný. Zámecký pán se olíbává s tanečnicí Korunkou, aby se tentýž večer zasnoubil s holkou, z níž ale nekouká ani věno ani nic jinýho, tím podsunutím nevěsty ho chce oblafnout jeho komoří a matička nevěsty, ty se zas chystá oblafnout nevěsta sama, pak Korunka začne objímat stromy, vyleze strašidlo (nic proti, jakmile víla není blonďatá, průsvitná a blbá, netančí někde v noci polonahá a nemluví pištivým hláskem a nablble se nechichotá, beru ji jako svéprávného bubáka) a všechno to rozštípne i bez sekery. Nikdy jsem neměla nic proti kulisovým pohádkám, ale tady to tak šustí papírem, že když je řeč o projížďce na koni, představila jsem si ho z kartonu a houpacího. ()

honeysuckle 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná s výborným hereckým obsazením. Dokonce i Eliška Vitanovská je zde snesitelná a v zásadě roztomilá (což je zapříčiněno hlavně tím, že většinu pohádky promlčí) a naplno zde demostruje svoje taneční umění. Jak už podotkl uživatel Danulinda, děj je chudičký, ale čtyřicet minut stopáže vyplní. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama