Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Termín „bezdomovec" se dostal do nového rozměru. Nyní se tak i označují mladí lidé, kteří nemají práci ani místo k žití, zato se velmi rádi poflakují kolem internetových kaváren. Jedním takovým „bezdomovcem" je i dvacetiletá Čisato, která svůj čas tráví tím, že utíká před vymahači dluhů jejího otce. Ale to se jednoho dne změní, v ten den se Čisato potkává s mužem jménem Šinzo. Je to velmi bohatý, postarší muž, který Čisato slíbí, že ji zbaví všech dluhů, když si jej vezme a stane se matkou jeho šesti adoptovaným synům. Čisato nabídku přijímá. Jenomže žít pod jednou střechou se šesti mladíky s roztodivnými povahami není jednoduché. (Zíza)

(více)

Recenze (13)

togaf 

všechny recenze uživatele

Na takovém hradě bych si jako malá přála žít, a v takové společnosti bych si přála žít teď. Ty jejich saunovací dýchánky mě opravdu moc bavily. Celé to bylo samozřejmě potrhlé - splnění matčiných cílů, bodyguardi z internetové kavárny, zázračně se zjevující právnička, brýlatý asistent, podivná služebná a hlavně šestice synů. Občas trochu přehnané, občas překombinované, ale Atashinchi no danshi nenudí a není trapné. ()

Wajny13 

všechny recenze uživatele

Pomalu propadám kouzlu japonských seriálů - tento patří opravdu mezi skvosty (alespoň pro mě). Děj je nápaditý a neokoukaný, hlavní postavy jsou propracované do detailů a jejich "proměny" jsou perfektní + je zde opět herečka Maki Horikita, kterou mám velmi ráda a většina mužského osazenstva jsou fešáci (Osamu Mukai, Džun Kaname). Na japonských seriálech se mi líbí, že netlačí na pilu a seriály jsou tak krásně uvolněné a dokonale vás naplní pocitem štěstí, který vám vydrží překvapivě dlouho (mně teda rozhodně)! 5* ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Je to legrace. Je v tom špína. Jsou v tom prachy. Jsou v tom pěkní kluci. Hraje zde Maki Horikita. Nenudila jsem se a chtěla pořád vidět další a další. Jedno z lepších dorama roku 2009. Mrkněte a uvidíte. Ale to s Čisato jsem tušila X-D Přeloženo. ()

Snowdonia 

všechny recenze uživatele

Tohle dorama jsem viděla dvakrát a bylo to taky první dorama, které jsem kdy viděla. Byla to absolutní trefa do černého (kdyby bylo špatné, asi bych na dorama zanevřela). S postavami jsem se sžila a už bych si nedovedla představit, že příběh skončí jinak. Tohle dorama sází na zcela odlišné charaktery jednotlivých postav, což dává prostor vtipným situacím i trapným chvilkám. Rozhodně je seriál promyšlený (podobně jako jsou promyšlené jednotlivé úkoly, které mají všichni splnit). Japonským humorem je seriál přímo nasáklý, ale nechybí v něm i trochu lásky, přátelství i dramatu. Dorama jak má být, určené však spíše pro dámské osazenstvo. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

I když se mi tenhle seriál líbil, tak byl zatím nejslabší z toho, co jsem z japonské seriálové tvorby viděla. Na japonský humor a pitvoření některých postav jsem si už zvykla, takže jsem se bavila a sem tam se i smála nahlas. Ale to co mi asi úplně nesedlo byly některé vážné scény. To byly chvíle, které mě docela nudily, což se mi u doramy stalo snad poprvé. Naštěstí jich nebylo zase tolik, abych se na Atashinchi no danshi nekoukla časem znovu. Takže u mě dobrý, ale srdeční záležitost to není. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama