Reklama

Reklama

Nick (Tamer Hassan) vlastní lyžařskou cestovní kancelář, v níž zaměstnává svého nejlepšího kamaráda Binga (Danny Dyer). Nick dluží lichváři Thigovi (Curtis Jackson) sto tisíc liber a Thigo mu dává 24 hodin na to, aby je sehnal, jinak zemře Nickova matka. Tak se Nick a Bing pokoušejí vydělat na sázkách, ale brzy zjistí, že tímto tempem nemají šanci sehnat tolik peněz. Nick tedy přijímá špinavou práci v Manchesteru. Jak tenhle závod s časem dopadne? (Cliff Booth)

(více)

Recenze (27)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Máš 24 hodin na splacení 100 000, nebo tě zabiju“..... Když se daří, tak se daří! Vše jde jako po másle. Nikdo se s ničím nesere a vo tom to je. Chrtí závody, boxerský souboj, trocha fetu a nájemná vražda – za 70 minut by mohlo bejt hotovo, kdyby ...tik, tak...tik, tak.... Ale naštěstí.... Taková napodobenina filmů G.Ritchie. Pohodová a svižná akce má jediný cíl – pobavit a to se daří. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci rozjet prodej zájezdů na lyžování v Dubaji. 2.) Dlužím jednomu magorovi 100 litrů a Spořitelna má zavřeno. 3.) Mám rád filmy z anglickýho podsvětí. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Některé věci se daly očekávat s jistotou ponožek pod vánočním stromkem, některé herecké repliky nebyly zrovna ze zlatého fondu, ale i tak moc pěkný film ve stylu Guy Ritchieho (RocknRolla, Podfu(c)k, Sbal prachy a vypadni) a podobných. Pobaví, zápletka slušná, herci dobří - takže to nižší hodnocení (67%) bych nebral tak úplně vážně. ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Je nutné se smířit s tím, že Ritchieho double klasiku nikdo nepřekoná (jestli nevíte, o které dva filmy se jedná, není "Dead Man Running" film pro vás!). Můžeme být pouze vděční za každého režiséra, který se ho snaží napodobit a přitom to totálně nedojebe. Alex De Rakoff to nedojebal, naopak příjemně potěšil. 75% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To už tady párkrát bylo - ultimátum na splacení dluhu, jinak kulka v hlavě a ještě člen rodiny jako rukojmí. Takže šup, trochu koksu si dáme, abysme to vydrželi celou noc a jdou se shánět prachy. Chvílema je to zábava, jsou tam i povedený komický scény, ale pak přijde zase nějaký hluchý místo nebo dokonce úplně zbytečná zápletka ve stylu "hurá, prachy už máme... ne, najednou se něco podělalo, tak zase znova a pořád dokola", což začne být po nějaké době celkem únavný. Když k tomu přičtu ještě naprosto otřesnej britskej přízvuk, nemůžu hodnotit jinak než průměrem. P.S.: Ústřední dvojice jako by z oka vypadla A. Banderasovi a Xindlu X... a to si nedělám srandu! ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Britské krimi o bezvýznamných kriminálnících přivydělávající si na své živobytí s nádechem komediálního absurdna jsou moje srdcovky a když už Guy Ritchie točí blockbustery, musí to holt někdo dělat za něj..., škoda jen, že ne tak kvalitně. Danny Dyer je britská záruka filmu, u kterého se budete bavit a taky, že jsem se vcelku bavil. Bohužel Dead Man Running nenabízí absolutně nic, kvuli čemu byste si tento film měli zapamatovat, pustit si znova nebo ho někomu doporučit. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Na filmu se mimo jiné podíleli také angličtí fotbaloví reprezentanti Rio Ferdinand a Ashley Cole. (Cliff Booth)

Reklama

Reklama