Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmadvacetiletá editorka Kayo dostane za úkol jít ke slavné manga autorce. Záhy ovšem zjistí, že za jménem autorky Hanazono Yuriko se ukrývají čtyři bratři, kteří spolu žijí v jednom velkém bytě. Kayo dohání k šílenství, jak si z ní tento gang autorů neustále utahuje. Nicméně po čase zjistí, že nebude tak zle a možná, že to co hledala a potřebovala ke štěstí, nalezne právě zde. (Vavča)

(více)

Recenze (6)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Přeloženo. (Hlavní herečka nic moc, možná to bylo i tou postavou. Ale přiznávám jí, že s ní občas byla legrace. Čtyři bráchové byli fajn, vztah měli skvělý, ale tak nějak nevím... herecké výkony byly průměrné. Na zabavení dobré.) ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Moc dobrá a povedená série, kde hlavní roli hraje Yumiko Shaku, ale i ostatní hlavní a vedlejší herci podávají dobrý výkon. Příběh mě vážně bavil, v dílech 7 a 8 nastal ústup z komediální linie více do drama, ale přesto to mělo dál sílu a těšil jsem se na každý další díl. Humor je tu fakt perfektní, parodie a citace na různé klasiky jako korejský tv seriál Hotelier, film Titanic a tuny dalších narážek na anime série, filmy, hranou tvorbu, mangu. K dokonalosti chybělo vážně málo, těch prvních sedm dílů jsem si říkal, že lepší komediální tv série pro rok 2007 v Asii ani neni. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Jeden z povedenějších japonských seriálů, které jsem v poslední době viděla. Stále sice čekám na něco, co mě srazí na kolena a donutí mě po delší době hodnotit pěti hvězdičkami, ale musím říct, že i když tohle není žádné dokonalé japonské dorama, dost jsem si ho užila. Příjemná kombinace komediálních prvků, romance a dramatu. Sem tam jsem se hlavně v počátečních dílech musela i nahlas zasmát některým scénám, což dost zvedá hodnocení, jelikož komediálnost u mě v žebříčku priorit japonských seriálů stojí dost možná nejvýše. Bráchové Kataokovi byli vážně povedená čtveřice - nejvíce pobavili Ikeda Tetsuhiro a Kaname Jun. Jen mě trochu zklamalo, že přestože se v seriálu objevil i Yamamoto Yusuke, jeho role byla tak malá a téměř bezvýznamná, že to skoro ani nestojí za řeč. Přitom on je taky skvělý komediant. No, asi si ho budu muset vyhlídnout v nějaké větší roli. Mimochodem, Maya Miki tady taky odvádí dost dobrý humorný výkon - tohle byla zatím asi nejvtipnější role, ve které jsem ji viděla (srovnávám pouze s Shibatora a Zettai Kareshi, kde se mi zdála oproti tomuto trošku bezvýrazná... takže rozhodně příjemná změna). ~(4,2)~ ()

IXOXI 

všechny recenze uživatele

Tajemství paní Hanazono jsem v podstatě shlédl omylem. Od první chvíle bylo jasné, že celý seriál míří na široké masy a kvůli tomu některé scény zbytečné sráží celkový dojem. Pro mě se jednalo o první japonský seriál, jehož netradiční prostředí a kulturní hodnoty tvůrců posunují zážitek výše, než je běžné u podobných děl. V průběhu času se mění žánry mezi komedií a dramatem, kvalita kolísá od 70 % do 90 % a z tohoto důvodu dávám zasloužené ****. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mě popravdě nijak zvlášť nenadchl, nejspíše proto, že mi tentokrát vůbec nesedl ten styl humoru. I hlavní pětice postav mi přišla více či méně nesympatická (přičemž nejhůř dopadla hlavní hrdinka), i když tady ani netuším proč vlastně. Jediná postava, která si mě tu získala byla bývalá šéfová hlavní hrdinky. Její výstupy a "nenápadné" vnucování se mě vždycky pobavily. Jenže se tam neobjevovala tak často, aby zvedla moje, uznávám že tentokrát hodně přísné, hodnocení. ()

Morely 

všechny recenze uživatele

Pěkný, milý seriál od kterého se nedá čekat příliš, ani přespříliš humoru, ani velká romantika natožpak napětí. Ale celý seriál si tak pěkně plyne, nenudí a z nějakého neznámého důvodu mě opravdu bavilo ho sledovat. V rámci japonských doramat rozhodně patří k těm lepším kouskům. Hodnocení by u mě leželo někde mezi třemi-čtyřmi hvězdičkami, ale jen tři hvězdy si nezaslouží. ()

Reklama

Reklama