Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britský stand-up comedy pořad z originální produkce BBC televize. Šest komiků a moderátor tu zábavnou formou probírají události z uplynulého týdne. (balone)

Recenze (8)

balone 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších zábavných pořadů v anglické televizi. Frankie Boyle mě dokáže vždy rozesmát, i když je občas velmi ofenzivní, ale jeho humor má hlavu a patu a jeho skotština je nezaměnitelná. Russell Howard má neuvěřitelnou mimiku. Jejich stand-up comedy se staly legendární: UNLIKELY LINES TO HEAR ON A SCIENCE PROGRAMME Frankie: - And that is how we can prove that aluminium is gay. Adam: - Well, that test was conclusive - cats have one life. 95% ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Čtyři sezóny za mnou, devět zbývá. Nevím jak ostatní, ale já zjistila, že když mám za sebou naprosto chujový den, tohle je přesně ta věc, která mi uklidní nervy a zaručeně mě rozesměje. Plno sarkasmu, ironie, politické nekorektnosti (jejíž ztělesněním musí být Frankie Boyle) plus výborně uvolněná atmosféra. Dvacet pět let jsem žila bez vědomí kdo je Frankie, Hugh Dennis, Russell Howard, Al Murray a mnoho dalších...taky vám to teď příjde šílené, že jo? .... 5 serie za mnou: Kdybyste to nevěděli "Dara fancies Konnie!"...6 série za mnou: otázky, samé otázky - co to vybíral Hugh z Frankieho vlasů!? A co vše bylo zcenzurováno? ()

mad_ness 

všechny recenze uživatele

Unlikely lines from a romantic novel: "She danced as if no one was watching. But people were watching and she looked like a twat." ()

hejcoze 

všechny recenze uživatele

Díky Mock the Week jsem objevil komické savanty jako je Frankie Boyle, Ed Byrne, Russell Howard, Jack Whitehall, Micky Flanagan, Milton Jones, Stewart Francis. Nepřekonatelné. ()

dr.Holofaust 

všechny recenze uživatele

V klasickém formátu se jedná o takovou "zdravě cynickou britskou satiru od půl deváté". V nesestříhaných dílech na DVD ale zjistíme, že většina tvorby pořadu spočívá v ohlídání toho, aby Frankie Boyle neschytal žalobu, popřípadě nevyvolal mezinárodní konflikt. Po sedmé sérii, kdy pana 'Skotského Morouse' odstavila Britská Byrokratická Centrála, už to paxtálo povětšinou dosti zapiču... Narušili ten magický vzestupný půlkruh od naivně dětinských fórů Russela Howarda po Frankieho mentální peklo... Bez něj skoro bezcennej pořad... Oprava předchozího vyjádření : Bez Frankieho ÚPLNĚ bezcennej pořad. ()

Reklama

Reklama