Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casual Day je výraz používaný původně ve Spojených státech v rámci velkých společností, které takto označují skupinové pobyty svých zaměstnanců. Cílem je prohlubovat dobré vztahy mezi kolegy, uvolnit se, odpočinout si a v důsledku také zvýšit produktivitu práce. Takovýto pobyt organizuje i jedna španělská firma. Nicméně Španělé nejsou Američané, takže každý si užije svůj volný čas po svém. (Krasus)

(více)

Recenze (4)

Akaja 

všechny recenze uživatele

Silně motivační film pro ty, kteří si myslí, že to chtějí někam dotáhnout a že jim k tomu bude stačit čekat a pilně pracovat pro někoho, kdo na vás stejně akorát sere. ()

Estrecha 

všechny recenze uživatele

Dějová poslouplnost a děj samotný je pojmut dosti neobvykle...až by člověk řekl, že se Španělům při slepování pomíchaly pásky , ale je to DOBRÁ komedie. Celý film stojí i padá na dialozích. Mnoho charakterově různých lidí spolu tráví společný víkend, aby se upevnili jako team - avšak tato americká tradice se nedá aplikovat na všechny - na Španěle už vůbec ne:) Jde o momentkový humor - jakési "drama" s vtipnými hláškami. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Teambuilding – a proč to nefunguje v Evropě. Asi desítka pracovníků velké firmy na víkendovém pobytu někde na samotě v horách. Všechno se odehrává výhradně pomocí dialogů, které jsou sice místy velice povedené, ale člověk si připadá, že sleduje adaptaci buď divadelní nebo dokonce rozhlasové hry. Tady nevyužili ani utkání v paintballu, aby film trochu rozhýbali. A celkově je to spíš drama než komedie (přestože humoru tu jistá dávka je). ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama