Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na organizovaném sedmiminutovém rande si rozhodně hledají partnera jen úplní ztroskotanci. To je přinejmenším názor zakřiknuté Nerey, kterou na akci vyslal její psychiatr, a krásné violistky Any, povinně doprovázející na tento příšerný podnik svou nymfomanskou kolegyni Soniu. Mezi mužnými recidivisty, chronickými smolaři a maniodepresivními podpantofelníky se ovšem podaří najít i zajímavé úlovky. A jestli na první pohled jiskra nepřeskočí, je třeba vymyslet příležitost pro ten druhý. Jenže jak, je-li základním pravidlem hry, že kontakty se sdělují, jen padnou-li si do oka oba zúčastnění? Rozverná španělská komedie o nabývání milostných zkušeností doprovázených bolestivým duševním zráním. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

klima777 

všechny recenze uživatele

Vnímáte-li umění jako náplast na bolístky, jako vstupenku do imaginární říše, kde vše končí dobře; případně jako bezzubého plyšáka, na nějž můžete slintat dle libosti, Siete minutos se vám bude líbit. Bezvýhradně. Co se mě týká, je to s výhradou... Jednou a dost. Ano, více než sedm minut celkové stopáže filmu je vtipných a milých. Nechci vábničky a cukrátka házená skrz mříže. Chci život. Tohle je přehnaně hezoučká, nekonfliktní pohádka na dobrý den. Něco skutečnějšího by nebylo? ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Tak úplně špatný film to nebyl, ale na to, že je to prezentováno, jako komedie, bylo zde humoru dost málo. Myslím skutečného humoru. Nepočítám do toho ten jak mu říkám "násilný humor", kdy je divák tlačen tvůrci, kteří říkají: Teď se zasměj, to je vtipné. Film o věčném hledání a zase opouštění životních partnerů. Někteří v zoufalství hledají svou lásku pomocí seznamování, kdy oba na sebe mají jen 7 minut, aby se poznali. Dost absurdní představa. Závěr vyznívá spíše jako sladkobolná romantika, než jako komedie. Tedy průměr. Film neurazí, sem tam pobaví, ale nenadchne. 50% ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Tenhle film docení asi hlavně ti, kteří už mají nějaký ten vztah (i neúspěšný) za sebou. Člověk si uvědomí, že štěstí je relativní a někomu můžete strkat diamanty do pr....le a nestačí mu to a druhému stačí, když se mu milý vrátí na odpoledne z vězení. Oceňuju erotické scény, které byly podle situace buď milé a příjemné nebo vtipné a v obou případech na dnešní dobu i odvážné. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Toni Acosta získala na španělském filmovém festivalu v Malaze cenu Silver Biznaga v kategorii nejlepší herečka ve vedlejší roli. (Terva)
  • Ve filmu se v jedné scéně jako taxi objevuje česká Škoda Superb. (alambert)

Reklama

Reklama