Reklama

Reklama

Moje super psycho úžasné šestnáctiny

(TV film)
  • USA My Super Psycho Sweet 16
všechny plakáty

Obsahy(1)

Americký teenagerský horor založený na známé MTV show Moje super úžasné šestnáctiny. Těšte se na party plnou překvapení na kterou jen tak nezapomenete! Film sleduje příběh dívky Madison Penrose, která ukecá své rodiče, aby na její narozeniny znovuotevřeli kdysi známý stadion pro kolečkové brusle Roller Dome. Ten kdysi zavřeli, protože tam byl lapen sériový vrah. Údajně zahynul při policejním převozu do vězení, jenže pravda je nakonec trochu jiná a tahle párty bude mít dost krvavý odstín... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Na MTV slasher to dopadlo fakt dobře. Rozmazlená princeznička slaví šestnáctiny a vydupe si znovuotevření kolečkobruslařského párty klubu Roller Dome, kde byl před deseti lety lapen sériový vrah, správce, 'The Lord of the Rink' a otec malé (nyní již vyspělé) dcerky v jedné osobě. Ten údajně později zahynul při policejním převozu, ale jak uvidíme, děj to brzy začne vyvracet... Tak že je to dítko (nebo alespoň chráněnec) vyhlášené teenagerské televizní stanice, to je znát snad jen na obsazení (bárbíny a mončičáci, a všichni vypadají místo na 16 na 25) a OST, ale překvapivě ani ne moc na škodu. Nějak extra načinčaný to taky není, prostě tak akorát. Hlavní hrdinka je pěkná a k tomu má i celkem charisma. Někomu by mohla vadit absence nějakého finálního vysvětlení, někomu zase žadný větší gore, nicméně je tu jedna dobrá (umlácení hasákem) a druhá luxusní (SEK!, a bezhlavé tělo najede do suši dortu) vražda. No a vrahoun, ten mi ke spokojenosti stačil. Takže cool. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Paródia na reláciu “MTV: sweet 16” s hororových nádychom, ktorá sama o sebe vyznie trápne. Až na minimum scén (možno 2-3), tento chabý pokus skutočne nestojí za pozornosť. Potenciál obrovský (!!), no z hororového hľadiska maximálne nevyužitý. Chcelo to rýchlejší rozbeh, viac krvi, viac násilia, menej nudy a tupých dialógov (aj keď toto bol asi zámer). A toto ma ďalšie dve pokračovania. Tak pome nato!! Nech to pekne zjebem do reality ❤️ (40%) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Som borec, ktorému už pomaly ťahá na päťdesiatku, ale ešte stále sa viem dobre pobaviť pri teenagerských horrorových vyvražďovačkách. Nemám nič proti novodobej americkej horrorovej tvorbe, vrátane high school slasher horrorov. Takže som sa rád zúčastnil na oslave šestnástich narodenín sebeľúbej, namyslenej stredoškoláčky Madison Penrose, ktorá sa konala v znovu otvorenej hale pre jazdu na kolečkových korčuliach Roller Dome. Síce sa to tam tak trocha zvrhlo na krvavé, vražedné vyčínanie, ale to mi vôbec nevadilo. Práveže naopak. Dostal som to, čo som od toho očakával. Nič náročné, nič svetaborne dramatické, žiadne veľké umenie, boli to proste len super psycho úžasné šestnástiny, na ktorých prišlo o život zopár protivných teenagerov. *** ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrá a atraktivní teenage vyvražďovačka, u které jsem se ani na okamžik nenudil a kterou jsem si maximálně užil. Což je pro mne docela překvapující vzhledem k tomu, že se jedná jen o TV film,a to navíc z produkce MTV. Ale kupodivu mi tahle vyvražďovačka během pozdního pátečního večera dokonale sedla a já si to vychutnával od začátku do konce. A konečně taky nějaká namyšlená zbohatlická dcerka dostala to, co si po právu zasloužila, škoda jen, že to takhle nedopadá v běžných dílech relity show "Moje super úžasné šestnáctiny", hned by bylo na světě méně vygumovaných amerických teenagerů, kteří si neumí vážit nikoho a ničeho. Ale zpět k filmu. Mrtvých teenagerů je tady celkem dost (lze je spočítat na prstech dvou rukou) a ze všech zavražděných jsem litoval pouze jediného člověka, takže to ten vrah protřídil docela solidně a získal si mé sympatie. Atmosféru měl tenhle horor docela solidní a co se mi velmi líbilo byl fakt, že pokud nepočítám úvodní sekvenci, tak se začalo vraždit až někde v polovině filmu, do té doby to byl docela zajímavý příběh z prostředí střední školy. Zkrátka tady bylo smícháno všechno, co mám rád, do ideálního výsledku a já mám pocit, že tohle je jedna z nejlepších vyvražďovaček, které jsem kdy viděl. Takže já jsem spokojený a uděluji nadprůměrné čtyři hvězdy. A jen tak mimochodem, tohle je vůbec první hraný film, který se kdy objevil na české MTV, a stalo se tak přibližně 11 měsíců od zahájení vysílání této stanice u příležitosti Halloweenu. ()

Reklama

Reklama