Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zabiják v masce, uříznuté prsty, litry krve, nahé ženy - to vše na Vás čeká v hororu, který kráčí ve šlépějích nejslavnějších vyvražďovaček. A jejich pověsti rozhodně nezůstává nic dlužen! Skupina punkerů se vloupá do opuštěného skladu, aby si tam uspořádala divoký mejdan. Netuší však, že v budově se nachází děsivá bytost, které se nelíbí, že narušili její teritorium! Zabiják ve svářečské masce, s kladivem v ruce a zombie rodinkou za zády se chce pomstít za staré křivdy a neváhá přitom odstranit jakoukoli překážku. A věřte - jeho metody rozhodně nebudou mírumilovné! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (110)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Čas od času není na škodu se odprostit od Áčkových vod a zamířit někde do amaterštějších končin. Sweathshop je přesně ten typ filmu, který je pro mě jako nejlepší volba. Příběh, herci, logika či dialogy se tu hledají těžko, ale proč se na to jinak dívám? No přeci proto, protože to je neskutečný masakr. Na to, kolik asi film stál bylo gore velice povedené a najde se zde plno scén, na které budu s radostí v zpomínat. Hlavní vrah je fakt neskutečný hovado a co dělá s tou svou zbraní, to je nářez. Film se ze začátku trošku táhne, ale pak už se jen drtí, křupe a rozsekává co jen síly stačí. Finální masakr se povedl a to dost. Z hlášek mě nejvíc pobavila tahle: "jedíné co lížu je zmrzlina". Kdo má rád Carvera, mělo by se líbit i tohle. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

"Tys mi opíchal ženu, brácho? Ne , ona mi ho jen vykouřila a pak mě chtěla tou hubou plnou spermatu líbat, udělal jsem jí to znova, ale jen do prdele" Sice poloamatérská a samoúčelná řezničina s odpovídajícími hereckými výkony a s příběhem omezujícím se na přípravu nelegální diskotéky. Díkybohu však postavy nedostávají téměř žádný prostor k předstírání herectví a jsou pouze rozličnými způsoby masakrovány obrovským zabijákem s kovadlinou a jeho suitou nemrtvých, kteří jakoby z oka vypadly Bavovým Démonům. Gore efekty jsou na špičkové úrovni a jednotlivé devitalizace jsou velmi rozmanité. A u "poslední večeře" v závěru filmu jsem nejen díky výše uvedené hlášce prskal i smíchy. Bohužel u závěrečného masakru konečně dorazivších návštěvníků připravované diskotéky převažuje spíš pachuť z trapnosti celého nepovedeného představení, kde lidé pobíhají pouze sem a tam a s výrazy typu: Hele, já jsem v televizi, mami! nabíhají pod kovadlinu jako zvěř na porážku. Škoda, ale i tak čtyři spokojené hvězdy. ()

Reklama

kalap odpad!

všechny recenze uživatele

No to bola tuposť, kde partia primitívov, ktorých pustil na priepustku z cvok hausu v lezie do nejakého baráku a tam si chcú urobiť disko lenže na scénu prichádza další primitív oblečený v nejakom zvláštnom prezervatíve so zvaračskou maskou a mláti to tam hlava nehlave s kladivom veľkým jak výťah, no na porazenie to videnie. ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Wow, už dlouho se mi nestalo, že by mě nějaký film tak intenzivně sral hned od první minuty a až do poslední s tím nepřestal. Panu režisérovi Davidsonovi by měl být udělen doživotní zákaz přiblížení se ke kameře už jenom z toho důvodu, že nás nutí sledovat tak odpornou partu "hrdinů", jimž se fandit zkrátka nedá. Zabijákovi a jeho zombie rodince by se fandit dalo (jejich vizáž je jediné malinké plus), ale pouze v lépe natočeném filmu. První odpádek roku 2011 a hned takhle vydatný. PS: Krve a mrtvol je dost, ale co z toho... 0/10 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Wau, z tohohle jsem docela na rozpacích. Příběh skoro žádný, zápletka by tedy nějaká byla, ale nic moc (částečně jsem v tom viděl trochu odkaz na Démony), pointa veškerá žádná. Všechno to gore a brutality tak vyznívají veskrze samoúčelně, což mi zrovna dvakrát nevoní, ale musím uznat, že to vypadá velmi pěkně, až dokonale, po maskérské stránce velmi povedené a nápadité. Hlavní záporák vypadá sice dost divně, ale jeho práce s kovadlinou... Druhou věcí je, že mám podobné subkulturní záležitosti rád, obzvláště, když se trefí do mé oblíbené subkultury (a fetiše, ty holky jsou prostě k sežrání). Takže, byl jsem spokojený mnohem více, než jsem čekal (i když film trpí klasickým nešvarem - nejhezčí a mě nejsympatičtější postavy zabíjí jako první - co to je za debilní módu, tohle, sakra!!!) a jak jsem si myslel, že to bude otravná nuda, tak nakonec nebyla. Více electrogotiček do horroru. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Koncepcia The Beasta (Jeremy Sumrall) bola inšpirovaná výkonom talianskeho gymnasta Jurija Chechiho, ktorý v priebehu slávnostného otvorenia zimných olympijských hier 2006 opakovane maskovaný húpal nadrozmerné zlievárne kladivo. (vander19)
  • Postava Enyx (Naika Malveaux) je pomenovaná po Enix Corporation (teraz Square Enix), vydavateľstvu videohier ako Dračí bojovník či Xevious. (vander19)

Reklama

Reklama