Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ryusuke Tsukumo je neurologický odborník studující lidské chování, kterého právě přeřadili na prestižní policejní laboratoř. Tady musí Tsukumo kromě pomoci policistům při běžných případech také předložit vědecký projekt svého výzkumu. Ve své nové práci nezačne zrovna nejlépe, byl zatčen, jelikož se zdál podezřelý a byl blízko místa výbuchu bomby. Čelí silné nedůvěře kolegů i nadřízených, ale ti proti němu nemohou nic moc namítat, protože Tsukumovy pracovní výsledky jsou více než výborné. (Vavča)

(více)

Recenze (7)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Perfektní série, Takuya se vážně překonává, nesledujete jeho, ale roli, kterou ztvárňuje a to se ne vždy každému herci povede. Dozvíte se tu spoustu vychytávek o lidském mozku, jsou zde povedené vtípky, Ayase Haruka jako asistentka Yuri Kazune. Pro holky fanservis není jen Takuya, ale i Mizushima Hiro v roli asistenta detektiva. Vážně mě bavilo tuto sérii sledovat. Van Halen a jejich song jako opening to byl výborný nápad. Série, která má výbornou komediální i detektivní část. A co dále potěší je hostování slavných herců,v každém díle někdo jiný - Kazuya, Koyuki, Gackt, Saki... ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Vtipne a napadite japonske detektivni dramo jen co je pravda. Takuya Kimura je v roli podivinskeho vedce oravdu paradni. Oko i dusi potesi v teto nekdy roztomile ulitle, nekdy az prekvapive vazne serii Haruka Ayase. Chameleonske herecke rozpeti Teruyukiho Kagawy je az dechberouci, role nesmluvaveho prisneho policisty je pro nej uplna hracka. ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Kriminální seriály ani filmy téměř nesleduji, tudíž nemohu moc srovnávat. Mr. Brain stojí na výborné hlavní postavě Cukuma Rjúsukeho, nekonvenčního milovníka banánů, kterého mají ostatní tendenci neposlouchat, dokud se neukáže, že měl zase pravdu. Samozřejmě ho doplňují další zajímavé postavy, ačkoli méně výrazné. Přiznám se, že mě seriál začal pořádně bavit až třetím dílem a na konci jsem se opět začínala nudit, ale ty prostřední díly jsem si velmi dobře užila. Líbilo se mi, že i zločiny, z nichž některé vypadaly jako z hororu, byly ztvárněny s humorem, takže jsem se nakonec smála. Škoda, že nepřidali více dílů, co by se udržely na úrovni těch nejlepších epizod a co by rozpracovaly další vývoj, protože toto dílo má určitě potenciál. ()

Zoey90 

všechny recenze uživatele

Mám pro detektivky slabost a MR. Brain má vše, co v detektivce hledám, zajímavý případ k vyřešení a vtipně vedené vyšetřování. A Kimura Takuya dal své postavě duši a do dnes si myslím, že v reálu je i on šílený vědec terorizující své okolí. ()

skretik 

všechny recenze uživatele

Perfektný seriál... na konci už niečo bolo také trocha akoby "obohrané", ale stále výborná vecička... :) Hlavne začiatok (asi prvých 5 dielov :))... Som zvedavá na ďalšie, zatiaľ je ich len 8... ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Opět si musím postesknout - proč jsou japonský seriály tak krátký? Sotva si člověk oblíbí hrdiny a sžije se s nima, tak je konec. Mr. Brain musí mít pokračování!!! ()

YukiKaze 

všechny recenze uživatele

Jednuduše miluju tenhle seriál, kde se objevují moji oblíbenci jako je Gackto-san, Kamenashi Kazuya, Sato Takeru, Koyuki, Nakama Yukie, Ishiguro Hideo, Kamikawa Takaya etc. Nejvíc mě bavil Hiro a Kimura. Zlatíčka. <3 Že bych koukla znova?? ()

Reklama

Reklama