Reklama

Reklama

Jeongseungpil siljongsageon

  • Jižní Korea 정승필 실종사건 (více)

Obsahy(1)

Den před uskutečněním obří zakázky zmizí geniální manažer Jeong Seung-pil, který ji má celou na starost. Jeho snoubenka Mi Seon to nahlásí na policii a případ je přidělen svéhlavému detektivovi Kimovi. Za hlavní podezřelou je automaticky považována Mi Seon, která navíc nedávno zařídila Jeong Seung-pil životní pojistku. Poté, co se o zmizení dozvědí media, stane se případ tématem číslo jedna a je nafouknut do obrovských rozměrů. Každý člověk se zajímá o případ a o to, kde vlastně je Jeong Seung-pil. (Raztubyl)

(více)

Recenze (2)

Raztubyl 

všechny recenze uživatele

Zatím nejhorší korejský film co jsem viděl. Samotný nápad není zas až tak špatný a nepochybuju že jiní tvůrci by z něj dokázali vytvořit solidní komedii, tady ale zpracování totálně selhává. Herci se chovají jako by vystupovali v nějaké televizní estrádě z novy, čemuž by odpovídal i použitý trapný humor. Dívat se na to tak nějak šlo ale asi jediné co mě pobavilo byla scéna napodobující Vykoupení z věznice Shawashank,zajímalo by mě ale jestli zkopírovaná záměrně nebo je podobná jen náhodou. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie o chlápkovi, který je omylem zamčen na místních záchodkách v budově, která se má bourat. Jednoduchý příběh, který způsobí spoustu nedorozumění a absurdních scén, které jsou ale herecky dobře zvládnuté. Solidní komedie z Koreje a dobrá oddychovka, u které jsem nelitoval času stráveného zhlédnutím. A to se počítá. ()

Reklama

Reklama