Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co přišel o ženu při ošklivé automobilové nehodě, se Luke Gibbon (Držitel Ceny Akademie® Cuba Gooding Jr. - Nejlepší herec ve vedlejší roli za film Jerry Maguire, 1996) probouzí v nemocnici a zjišťuje, že jeho kdysi idylický život se ocitl na pokraji zkázy. S implantovaným smrtícím mikročipem a pod pečlivým dohledem ředitele společnosti Hope Industrie (Val Kilmer) Gibsona neustále sužují zvláštní vize a pronásledují výjevy z minulosti, na které si nepamatuje. Jedinou jeho nadějí na přežití je skupina hackerů, která by mohla vědět, jak zastavit nebezpečnou korporaci dřív, než bude pozdě. Ve vedlejší roli se objevuje Michael Ironside (Terminator Salvation). (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Peklop

Peklop (hodnocení, recenze)

Speciální jednotka jde na porážku bez jediné baterky, infra nebo neprůstřelné vesty, takže jí z boje vyřadí zhasnutí světla? WTF?

hanibalx

hanibalx (hodnocení, recenze)

strasne slabe nepresvecive nuda ale fakt velka nuda a tie herecke vykony ani nevravim slabota nizko rospoctove scifi:(((((((((((((((((((((((((hod*

kolmik

kolmik (hodnocení, recenze)

Mám rád sci-fi a téma manipulace s člověkem je hodně zajímavé, ale u tohohle filmu sem se neskutečně nudil.

Kaneda

Kaneda (hodnocení, recenze)

4dNpwrd - videl. Spis jde o to, jestli chces jen dobry film, nebo neco co pripomina povidky Williama Gibsona. Pokud to prvni, neni to pro tebe. ;)

Reklama

Reklama