Reklama

Reklama

Musicblok

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Cossiga a Nasty uvádějí hudební magazín s nadhledem a přesnou dávkou informací. (oficiální text distributora)

Recenze (13)

mchnk 

všechny recenze uživatele

Kvalita šla časem o dost dolů, nicméně nic jiného, co by pokračovalo v duchu legendární 60ky a vynikajícího Paskvilu tady v současné době není a nejspíš ani nebude. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Kde proboha vyhrabali ty dva idioty? Trapnost nad trapnost. Nebejt občasnejch aktualit z hudební scény, tak je to jasnej odpad! ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Moderátorská dvojice pitomečků tomuto pořadu jen ubližuje. Kde jsou ty časy sofistikovaného Pavla Anděla či lehce ironického Martina Zellera.... ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Interaktivní zábavný pořad o hudbě, vysílaný televizní stanicí ČT 2. Řeší se zde novinky na hudební scéně, jak alternativní, tak i mainstreamové. Moderátoři se tu setkávají s různými známými osobnostmi, ale také je zajímají i názory běžných lidí, kterých se ptají na různé otázky, týkající se hudby, a to přímo na ulici. Pořad nevynechává ani různá dění na naší hudební scéně, jako situaci v českých klubech, koncerty atd. Kdyby byl pořad zaměřený výhradně na kvalitní uměleckou hudbu, bylo by moje hodnocení rozhodně vyšší. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Hodně špatný pořad... Hudba je zde povětšinou velmi slabá a komentátoři jsou opravdu velmi trapní. Suma sumárum 1z5 za občasný záchvěv obstojné hudby. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Magory moderátory (zas ten šišlavý, co ani nevim a ani mě to nezajímá, jak se jmenuje) zachraňuje jakž takž solidní hudební vkus... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečná záležitost na hudebním poli. Tohle kdyby nebylo, stalo by se jen to, že bychom méně viděli Terezu Kerndlovou, tedy holku co ukazuje raději spoďáry při cestě za slávou, místo toho, aby se zamyslela, jestli umí vůbec zpívat. ()

cle_men_tine

všechny recenze uživatele

Musicblok si pamatuji ještě z dob, kdy ji neuváděli současní "moderátoři" a ráda jsem u něj trávila svůj drahocenný čas. Bavila mne a vlastně pořád baví hudební rozmanitost. Opravdu se tady hovoří o hudbě a ne o hudebních pokusech prepubertálních vymetačů večírků. Avšak kvůli těm dvěma "kretenoidním" šaškům, kteří uráží mou inteligenci a vkus, nemám potřebu tenhle pořad hodnotit. Stručně a jasně je o hudbě. Tečka. ()

Milda003 odpad!

všechny recenze uživatele

Buď nerozumím dnešní mediální "hustotě", nebo je to absolutní kravina na kterou se nedá dívat a přepínám, protože se hambou propadám za Cossiga a Nastyho ... ()

Layath 

všechny recenze uživatele

Výborný pro přehled hudební scény, v pořadu se objevují zajímavé hudební projekty, o nichž se ve většině mass medií (a hlavně hudebně příšerných pořadů z Óčka) nedovíte. Jeden z dalších důvodů, proč uznávat ČT coby solidní televizi. Katastrofální jsou ale moderátoři - přimluvil bych se spíše za Zellera, který dříve moderoval Pomeranč. ()

Reklama

Reklama