Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Ryoji zjistí, že jeho první láska Yukiko je zneužívána jeho otcem, otce zabije. Yukiko je donucena svoji matkou k prostituci a naaranžuje to s Ryoujim tak, aby to vypadalo, že jejich rodiče se zabili navzájem. O 14 let později se znovu setkají a pokouší se spolu překonat mnohé překážky a udržet v tajnosti to, co se kdysi stalo. Ryoji se rozhodne, že se stáhne do podsvětí a bude Yukiko všemožně podporovat. Ale ani Yukiko nechce zůstat Ryojovi nic dlužna a dělá vše, co je v jejích silách, aby mu zařídila lepší život. Oběma je v patách neúnavný detektiv Sasagaki Junzo, který i po letech chce zjistit pravdu. (Vavča)

(více)

Recenze (2)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Výbroná série zdařila kombinující tři výše uvedené žánry. Souboje Ryojiho s různými pohunky gangsterů a policejním komisařem Sasagakim vážně stojí za to. Yamada Takayuki roli Ryojiho zvládl skvěle, není žádný bishík, aleje nesmírně sympatický a jeho charakter není ani dobrý ani zlý, pořád člověka něčím překvapoval. Za to Yukiko byla docela chladná, někdy hysterická a až moc vypočítavá ženská, ve které se vždy nečekaně ozvalo svědomí, ale přesto Ayase Haruka ji hraje tak, že s ním máte soucit a pochopení prošla mnohým svinstvem a pořád se s ním vyrovnává. Bohužel její plány a rekace jsou někdy značně přehnané ve finále zraňuje nejen ty okolo, ale také sebe. Co bych ještě dodal, i vedlejší postavy jsou důleižté a dost prokreslené. Bylo to hodně napínavé i dojemné, někdy byl vidět sklon tvůrců moralizovat, paradoxně to vedlo k tomu ,že jste hlavní dvojce drželi ještě více palce. Korejci hodlají spáchat vlastní verzi, kterou chtějí narvat do filmu. http://asianmediawiki.com/Into_the_White_Night ale vzhledem k skvostnému obsazení Go Su a Ye-jin Son mám za to, že seriál by byl v jejich podání ještě větší pecka. ()

vett 

všechny recenze uživatele

Uff. Nejsem si jistá nakolik tohle vlastně byla láska, ale paralela s Gone with the wind tu je značně cítit a Scarlett byla vždycky sobecká mrcha, která chtěla to co zrovna neměla. Nicméně já jí stejně vždycky fandila a stejně tak jsem fandila i Yukiko, protože ikdyž je to vlastně mrcha až na půdu, je to zároveň jedna z nejsilnějších a nejkřehčích (ikdyž pouze ve vztahu k Ryovi) hrdinek jakou jsem kdy viděla a moje sympatie k ní se projevili naplno ve chvíli, kdy přichází její uvědomění, že může mít cokoli chce, ale bez Rya je to všechno bezcenné (a ne to není v závěru seriálu). Skvělé herecké obsazení, syrovost některých scén v kontrastu s něhou jiných a silná touha, aby těch 15 let přežili a byli opravdu spolu z tohohle pro mě dělá velmi nezapomenutelný zážitek. A co byste byli pro muže/ženu (schválně neříkám lásku) svého života ochotni udělat vy? Yuki a Ryo se v tomhle shodli - všechno. Velmi velmi silné čtyři, které nejspíš nakonec změním na pět. ()

Reklama

Zajímavosti (7)

  • Natáčení trvalo 6 měsíců. (Vavča)
  • Japonská série vychází ze stejnojmenné nejprodávanější novely za rok 1999, které se prodalo 1,2 miliónu kusů. (Vavča)
  • Seriál získal cenu Television Drama Academy Awards v sekci Nejlepší drama. (Vavča)

Reklama

Reklama