Reklama

Reklama

Zvláštní jednotka

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Francie, (2009–2016), 27 h 44 min (Minutáž: 52 min)

Tvůrci:

Olivier Marchal

Hrají:

Jean-Hugues Anglade, Nicolas Duvauchelle, Karole Rocher, Joseph Malerba, Isabelle Renauld, Geoffroy Thiébaut, Alain Figlarz, Joël Lefrançois (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

SDPJ 92 Haute-de-Seine je jedna ze tří zvláštních jednotek, které mají pomoci kriminální policii v pařížské oblasti. Jsou dobře vycvičeni a jejich úkolem je boj proti organizované a specializované kriminalitě a zločinnosti. Pracují s nejlepšími technickými a vědeckými prostředky a informatikou. Hrdiny seriálu Oliviera Marchala, který napsal scénáře a první čtyři epizody režíroval, jsou čtyři policisté: Caplan, Morlighem, Vachewski a Roxane, kteří mají na starosti okrsek des Hauts-de-Seine mezi Neuilly a Nanterre. Jsou to čtvrti, kde jsou luxusní domy a zároveň místa, kde zákon neplatí. Jejich život profesionální a často i osobní se pohybuje na hranici zákona. Bojují se zločinci a v patách mají lidi z "vnitřního", které chtějí jejich kůži. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele sharky k tomuto seriálu (1)

Zvláštní jednotka (2009) 

Perfektni temna az noirova kriminalka, jaky se v americke proste netocej. Ten nejlepsi odkaz na francouzskou drsnou skolu. Spinavy poldove se snazi vybabrat ze sracek, do kterej se nechtene navezli a z kazdym dalsim cinem jsou v tom jeste hloub.. Oliver marchal patri k tomu nejlepsimu, co muze francouzska porevolucni tvorba na poli TV/filmu nabidnout. ()

Reklama

Reklama