Reklama

Reklama

Zvláštní jednotka

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Francie, (2009–2016), 27 h 44 min (Minutáž: 52 min)

Tvůrci:

Olivier Marchal

Hrají:

Jean-Hugues Anglade, Nicolas Duvauchelle, Karole Rocher, Joseph Malerba, Isabelle Renauld, Geoffroy Thiébaut, Alain Figlarz, Joël Lefrançois (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

SDPJ 92 Haute-de-Seine je jedna ze tří zvláštních jednotek, které mají pomoci kriminální policii v pařížské oblasti. Jsou dobře vycvičeni a jejich úkolem je boj proti organizované a specializované kriminalitě a zločinnosti. Pracují s nejlepšími technickými a vědeckými prostředky a informatikou. Hrdiny seriálu Oliviera Marchala, který napsal scénáře a první čtyři epizody režíroval, jsou čtyři policisté: Caplan, Morlighem, Vachewski a Roxane, kteří mají na starosti okrsek des Hauts-de-Seine mezi Neuilly a Nanterre. Jsou to čtvrti, kde jsou luxusní domy a zároveň místa, kde zákon neplatí. Jejich život profesionální a často i osobní se pohybuje na hranici zákona. Bojují se zločinci a v patách mají lidi z "vnitřního", které chtějí jejich kůži. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele vorenus k tomuto seriálu (1)

Zvláštní jednotka (2009) 

Musím hodnotit, už po třech dílech.Kvůli sedmi uživatelům, kteří seriál ohodnotily velice záporně.Sice nevím, kde ho mohli shlédnout, ale budiž.Musím ho doporučit všem komu se líbila VÁLKA POLICAJTŮ s G.Depardieu a D.Auteuilem v hlavní roli.Scénář a dialogy má na triku stejný tvůrce a dva kousky dokonce režíroval.Jediná slušná věc co běží v tv a stojí za to! ()

Reklama

Reklama