Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

castor 

všechny recenze uživatele

Hororový/thrillerový začátečník si přijde na své. Všechno tu totiž jede podle osvědčených kolejí, nic se nějak zvlášť nekomplikuje, vše je jasně dané, takže se i ten nejtupější divák v ději neztratí. Vlna tsunami neodnese z pláže a oceánu jenom nějakou tu loď, lehátko nebo stánek s hotdogy, ale i nenažrané osazenstvo oceánu. Je to právě rok, kdy Josh přišel kvůli hladovému žralokovi o kamaráda a jeho přítelkyně Tina o bratra. Těžkou chvíli jejich románek neunesl, takže se setkávají až nyní – v obchodním centru, které se stejně jako široké okolí ocitlo pod vodou. Jenže zatímco okolo boj o holý život „skončil“ a přeživší zřejmě vyčkávají na pomoc záchranářů, Josh, Tina a asi tucet dalších méně či více důležitých postav bojují v troskách obchoďáku ještě s párečkem velkých bílých žraloků. Australský thriller sice předloží hned několik nelogických kousků, srdceryvných výlevů a navážno myšlených absurdit (oblek z nákupních košíků), co je ale hlavní, po celou stopáž nenudí. Být sežraný žralokem kdesi v oddělení rybích mražených produktů tak láká divákovu pozornost od začátku do konce. A když navíc vezmu poslední žraločí kousky á la Temný příliv nebo hodně nepovedenou Noc žraloka 3D, Bait jednoznačně vede. I díky předtím moc hezky vytančené Sharni Vinson nebo Julianu McMahonu, který, když už někdo, film táhne!! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Žraločí invaze“ není tak odlehčený a tak vtipný, v jaký jsem z počátku doufal. Přece jen se místy bere až příliš vážně, ale na druhou stranu se mu musí nechat, že z celkem pitomého nápadu udělali tvůrci film, který nenudí, který není zbytečně přitažený za vlasy, a který je vlastně místy docela napínavý. Odhoďte logiku stranou a snímek „Žraločí invaze“ si užijete. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nejprve tsunami, a pak žraloci v supermarketu. Tedy čekal jsem fakt invazi mořských predátorů, nikoliv slovy dva. Na druhou stranu má film výborné napětí a jeden si hned vzpomene na původní Dobrodružství Poseidonu...Zkraje jsem měl strach, že sleduji nějakou kriminálku, kde se žralok snad ani neobjeví. Scény mezi zatopenými regály vše vynahradily! Jasně, triky mizerné, nejhorší asi závěrečný pixelový záběr na město, avšak celkový spád vše napravil. Samozřejmě ve skutečnosti by čtyřmetrový žralok na háku udělal ze zatopené místnosti kůlničku na dříví a samozřejmě většina těch, co padala do vody, by mu neunikla, ale nechť. Jako zábava velmi dobré! ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

No sračka, co vám mám povídat. Způsob, jakým scénárista docílil uvěznění party lidí v sámošce spolu se žraloky je ještě OK, ale ten zbytek je vyloženě vtip - sámoška má podzemní parkoviště, sámoška je zatopená tak do 3 metrů a podvodní parkoviště? Metr a půl. A to jsou ještě mezi těmito úrovněmi postavy schopny cestovat. Když k tomu přičtu nulovou originalitu, žádné napětí, žádný vztah k postavám (je úplně jedno, kdo zařve - stejně nikoho pořádně neznáme), předvídatelnost a strašlivou nudu, je z toho průser k pohledání. Hvězdičku dávám za kočandu Sharni Vinson, na tu se dá koukat do aleluja. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dobrou atmosféru a sympatické herecké obsazení zabíjí příšerná hudba a opět neskutečně primitivní dialogy, že i se svojí průměrnou znalostí angličtiny jsem mohl film v klidu zhlédnout bez titulků a ještě se občas u některých žvástu plesknout do čela.Krve a mrtvol je dost,škoda že žraloci v 50% působí děsně,digitální efekty jsou no,jak to říct kulantně...víc než průměrné. Na můj vkus stejně ale přežilo zbytečně moc lidí :) Nečekal jsem od toho zázraky,ale přeci jen jsem naivně doufal,že by to mohl být konečně nejsledovatelnější žraločí film od roku 1999, kdy mě atmosférou drtil Harlinúv Útok z Hlubin, ten zůstává i po filmu Bait nepřekonán a i přesto,že je to mnohem,mnohem kvalitnější než-li loňská Noc Žraloka, pořád je to jen klišovité béčko, s mizernými dialogy a průměrnými efekty. Slabé 3* které dávám místo 2* jen díky těm 3 opravdu hodně krutejm lekačkám,kdy jsem se opravdu vyděsil, což se žádnému filmu dlouho nepovedlo a o proti poslední piraně je to vlastně velkofilm ;) 49%. Verbálku ty mě bavíš chudáčku :* ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)
  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama