Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

misterz 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na hodnotenie ostatných užívateľov som celkom príjemne prekvapený. Malo to šmrnc už od začiatku, pričom niektoré momenty vo mne dokázali vyvolať pocity príjemného napätia a očakávania. Aj žraloky boli celkom fajne a gore tu bolo viac ako som čakal. Len niektoré vizuálne efekty sa mi zdali digitálne hrozne prepálené, čo bolo na škodu. Priemer. 60/100 ()

PauloZ odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sprominutím STUPIDNÍ a námětově nevyužitý film, ani nemůžu použít slovo horor, (protože SPOILER: horor ve kterém přežijí snad všichni zúčastnění prostě není horor!!), jsem už opravdu dlouho neviděl. Úvodních 15 minut věru lákalo na solidní béčkový krváček s podvodním žraločím světem, kde nebude nouze o ten správný killing. Po 15 minutách jde všechno do hajzlu, postavy se chovají tupě, scénář je nahovno, 50% filmu se nic nedějě a vyloženě nudí a k tomu nespočet srdceryvných proslovů a zdrcujících pohledů! WTF? Jako bonus tu máme dva finálové a odhodlané husarské kousky hlavního hezounka a to všechno pěkně ve 3D! Všechno zle, ale hlavně že přežil pes :-)). Chtěl jsem dát 1* alespoň tomu japoncovi, co tak debilně chcípl v té směšné klecičce a za to finálové CGI po Tsunami, ale to prostě nejde. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po prílivovej vlne tsunami ostáva skupinka ľudí uväznená v prízemí supermarketu. Voda ktorá neustále stúpa však nie je jediný problém, ktorí ich ohrozuje na živote. Je rok 2013 a miestami tak smiešne efekty. Toľká škoda. Nie je to totiž najhorší horor so žralokmi. Tieň tých nadpriemerných však ani z ďaleka nedosiahol. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Typický příklad čtyř metrové ptákoviny, která svou digitální facce liftovou úpravou vzbuzuje strach, ehm. Když nás náhodou zalije Tsunami, jakože je to hodně reálné, ale fakt hodně (určitě) a jste náhodou v Kauflandu, či Tescu nebo iném žracím (já zvracím) landu jste tzv. v piči! Proč? No protože taková velká vlna sebou veze velké příležitosti. Mistr Verbal (promiň, že tě beru zase jednou do huby) má opět jednou pravdu, těma chujovinama (že příběhem) bych opravdu nejraděj nakrmil velkou bílou svini a nejenom jednu. Já z bůže vůle král, hlava pomazaná (jo jo) to srovnám z "Útokem z hlubin" co byl teprve nářez (doporučuju, když už tohle se Vám uchyloprdelníci líbilo). Mně tenhle velký, bílý, "vychytralý" krocan za koule naštěstí nechytil. 1/10 ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Žádná katastrofa Bait není. Naopak je to parádní žraločí oddechovka. Prostředí supermarketu a podzemní garáže je originální a přesto, že žraloci jsou ve většině případů hodně digitální není to nějaký zásadní mínus stačí se na to nedívat detailně a s klidem to přejít. Když žralok zabíjí je to krvavý a žralok ve filmu zabíjí dost takže to nasytí každého diváka. Jak už jsem napsal žraločí oddechovka, která si 4* určitě zaslouží. 70% ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)
  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)

Reklama

Reklama