Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Být sežrán žralokem v oddělení těstovin - to jednomu může zkazit návštěvu supermarketu... Solidní začátek jako by spláchla ta „vlna v přístavu“ (surfař běžící směrem k ní pobavil) a pak už je divák jen pomalu máčen ve slané vodě srdceryvných výlevů, hrdinských aktů (oblek z nákupního košíku pobavil ještě víc) a fyzikálních zákonů postavených na hlavu. Linie s intelektuály v nepromokavém BMW zcela zbytečná, dějový twist vzhledem k přízvuku dotyčného průhledný, jak za regálem propluvší medúza. Bait by mě zkrátka nenavnadil i kdyby se ten asijský vedoucí prodejny roztrhl vejpůl.. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Skoro tři hvězdy - nebýt ti žraloci v několika záběrech vyloženě hnusně digitální, tak je s klidným svědomím dám. Bait je posledním z trojice žraločích hororů, kterými nás filmaři v posledním roce oblažili (ty dva další: Shark Night a Dark Tide). Má z nich jednoznačně nejzábavnější premisu (tsunami zanese zřaloky do podzemního supermarketu a uzavře je tam s hloučkem peživších) a byť se mu toho dá hodně co vytýkat, nemůžu říct, že bych při sledování nějak trpěl či že bych se nudil. Chvílema je to vyloženě sranda (blondýna v garáži). A atmosféra zaplaveného supermarketu je fajn. 5/10 ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem se opět rozhodl, podívat se po nějakém tom žraločím filmečku a volba padla na tento nový australský výtvor. Po předčtení několika komentářů a přirovnávání k „Útoku z hlubin“, jsem byl plný očekávání a popravdě nechápu, jak to vůbec mohlo někoho napadnout. Takže, po sérii „pičovin“ od Asylum konečně vítaná změna především co se scénáře týče (i tady se sice dočkáme několika nelogičností a vše se musí brát především s humorem), ale dá se tu nalézt i několik originálních prvků a především se tvůrcům místy podařilo navodit zajímavou atmosféru, která si tu a tam potykala i s napětím. Především se mi líbilo rozdělení děje na dvě místa, kdy obě měla své světlé chvilky, ale i dost záporů. Já nejsem zrovna ten, který by moc vyčítal špatné digitální efekty (u žraločích filmů), takže ani tady to nebudu dělat, nic méně zatímco u predátorů mi to nevadí, tak u krve to nesnáším. A že jí tu bylo požehnaně, stejně jako céčkových gore efektů. Každopádně splnili svůj úkol téměř dokonale (na průměrný film) – tedy pobavit diváka. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na hodnotenie ostatných užívateľov som celkom príjemne prekvapený. Malo to šmrnc už od začiatku, pričom niektoré momenty vo mne dokázali vyvolať pocity príjemného napätia a očakávania. Aj žraloky boli celkom fajne a gore tu bolo viac ako som čakal. Len niektoré vizuálne efekty sa mi zdali digitálne hrozne prepálené, čo bolo na škodu. Priemer. 60/100 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po prílivovej vlne tsunami ostáva skupinka ľudí uväznená v prízemí supermarketu. Voda ktorá neustále stúpa však nie je jediný problém, ktorí ich ohrozuje na živote. Je rok 2013 a miestami tak smiešne efekty. Toľká škoda. Nie je to totiž najhorší horor so žralokmi. Tieň tých nadpriemerných však ani z ďaleka nedosiahol. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)
  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama