Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Toru pracuje na částečný úvazek. Je povolán do poroty, která posuzuje případ vraždy. Všichni porotci i přes jasnost případu vynesou jednomyslný rozsudek, který nespravedlivě osvobodí obviněnou. Toru začne zkoumat, kdo za tím vším stojí. (Vavča)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Nevím, ale cítím to jako ohromné zklamání. Začátek mě moc nevzal, všichni musí nějakým hrozným způsobem zhřešit, aby mohli být vydíráni... Všichni to jsou idioti, až to bolí, a zlo je nakonec nejchytřejší. Think twice. I když mám Ikutu Tomu moc ráda a měl tady mé sympatie, tak se cítím prostě strašlivě okradená o čas, který jsem tomu věnovala. Ale to je můj pocit, ostatní to hodnotí kladně. Přeloženo. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Jedno z největších překvapení poslední doby. Tedy pro mě, protože jsem čekala něco úplně jiného. Pustila jsem si "Soud s čarodějnicí" s tím, že půjde o mystiku a nadpřirozeno... Utvrdil mě v tom i úvod kde hlavní hrdina mluví o podivných věcech, které se kolem porotců /o ty jde především/ začnou dít. A ono je to najednou úplně jinak. Jedna epizoda má cca 36 minut a na to abych se dívala vždycky jenom na jednu to bylo žalostně málo. Každý z porotců má slabé místo a nejde jen o hříchy z minulosti i láska matky k dítěti může být achillovou patou... Navíc se mi hodně, ale opravdu hodně líbila kamera. Přechody do černobílých snímků, zastavování záběrů... No a třešnička na dortu - Ikuta Toma - na začátku nevyzrálý kluk a na konci muž, který dospěl a zjistil jak je naivní. ()

Reklama

Reklama