Reklama

Reklama

Hana zakari no Kimitachi e - Special

(TV film)
  • Japonsko Hanazakari no kimitachi he - Special (více)

Obsahy(1)

Speciální díl k seriálu "Hana zakari no kimi tachi he: Ikemen paradaisu", který by se svým dějem dal zařadit mezi sedmý a osmý díl. Retrospektivně se podíváme, kdy se Sano Izumi zamiloval do Mizuki. A také se seznámíme s novou postavou, Julií, která přijela přesvědčit Mizuki, aby se vrátila do USA. Proč však nakonec odjíždí sama? (Zíza)

(více)

Recenze (7)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Aspoň se potkáme s Julií :-) Opět velmi povedené, tak co bychom taky od Hana-kimi mohli jiného očekávat... :-D ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Slabší než seriál, bohužel. Původně jsem spíš čekala, že se bude jednat o jakési završení a že se speciálem dořeší vztah mezi Mizuki a Izumim, jelikož v tomto ohledu skončil seriál tak nějak nejistě. Ale místo toho sledujeme zpětně události, které se měly odehrát mezi sedmým a osmým dílem a jen něco málo z toho, co se stalo po skončení seriálu... a v tomto málu se nic zvláštního stejně nestane, takže nic moc navíc se nedozvíme. Díky speciálu se akorát seznámíme s novou postavou Julií a zažijeme pár dalších směšných epizod. Toť vše. Stále příjemné, jako byl seriál, ale na speciál mi to přijde tak trochu bezvýznamné. ~(3,8)~ ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

No. Scénář. Kdyby se to zkrátilo na standardní třičtvrtěhodinu, hodnotil bych lépe. Takové rozbité. Méně živé a vtipné. A postava Julie mi nesedla. Na druhou stranu, pokud máte rádi seriál Hana Kimi, toto určitě budete chtít vidět. Váhal jsem mezi 3 a 4*, dal jsem 3, ale nelituju, že jsem viděl. ■ "To je můj ručník." ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Speciál Hana zakari není tak dokonalý jako seriál, ale byla to milá vzpomínka na partu praštěných středoškoláků. A slyšet Sana zpívat Love Me Tender byl zážitek dne. Navíc mu to opravdu sluší, když se, chlapec jeden vážná, usměje :-) ()

Karala 

všechny recenze uživatele

Speciál..hm. Jako proč ne, ale tak nějak mi to přišlo zbytečné a chvílemi dosti rozpačité (topící scéna - co to bylo???). Nic se tím naštěstí moc nezkazilo, ale uchovat si pocit ze závěru seriálu bohatě stačí. Navíc vidět Izumiho s novým sestřihem, proč ne?! ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Beriem to tak, že tento špeciál vznikol ako reakcia na požiadavku spokojných divákov seriálu, ale ak by sa nenatočil, nič by sa nestalo. Nuž... prečo nie, už len z nostalgie po bláznivej zábave. ()

Reklama

Reklama