Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Idealistická Kanzaki Nao a expert v podvádění Akiyama Shinichi už dlouho neslyšeli nic o organizátorech LIAR GAME, alespoň ne od konce předchozí hry. Vypadá to, že její organizátoři unikli. Ale Nao náhle přijde pozvánka na další hru. Tentokrát nebude její spojenec pouze Shinichi, ale také její předchozí rival Fukunaga. Společně musí tato trojice čelit dalším výzvám. (Vavča)

(více)

Recenze (7)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Přeloženo. (Ačkoliv se tu podvádí zase trochu jinak, je to pořád dokola to samé. Eriku mám ráda, tady ovšem moc ne. Šóta je skvělý, tady nevýjimaje. Nijak zvlášť mě to nebavilo, ale to ani první série. Pokud vás ta nijak zvlášť nezaujala, do této druhé se ani nepouštějte, nemá to cenu. Slaboučké 3* - dalo to hodně práce to dokoukat.) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Druhá série už není taková pecka jako první série. Není to však tím, že by to bylo pouhé bezvýznamné natáhnutí, se kterým by tvůrci přišli po úspěchu první série - alespoň to si myslím. Právě naopak to vypadá, že tvůrci už od počátku tak nějak počítali se dvěma sériemi a filmem, protože to přesně sedí na průběh celé "hry lhářů" až po finále. Jde však o to, že první série i tak působila ukončeně a ukázala pěkné konečné poselství, takže když poté přijde další série, člověk se neubrání myšlence "a k čemu to?". Do jisté míry to může působit zbytečně a trochu ohraně, ale druhá série přinesla pár novinek, které dokážou zaujmout. Dozvíme se víc okolo celé hry a hlavně z minulosti Akiyamy (tohle jsem ocenila právě proto, že jsem si Akiyamu v první sérii oblíbila). Ukáže se i nová hlavní postava (mně značně nesympatická Kikuchi Rinko, která se podle mého ale na tuhle roli dobře hodila). A nejdeme zde i pár "třešniček na dortu" v podobě některých skvělých scén a vedlejších postav - bylo skvělé vidět Arakawu v roli přihlouplého Nishidy (ostatně, jemu role hlupáků vždycky jdou :)). Zkrátka, opět jsem si to vcelku užila, takže nemám důvod dávat nižší hodnocení. Navíc konečné preview mě natěšilo na velké filmové finále. Už se nemůžu dočkat. :) ~(4,4)~ ()

ainny 

všechny recenze uživatele

No páni, tak já to mám nastavený jinak než ostatní. Druhá série mě bavila mnohem víc než ta první. Akiyama měl k sobě konečně pořádného protivníka. Jediné co mě irituje, ale opravdu šíleně, je Nao. Bezezbytku naplňuje Havlovo "Pravda a láska..." jenže ono to tak v životě prostě není. Zatímco ostatní charaktery jsou vykresleny věrohodně, tak ona by patřila spíš do ústavu. Takový člověk by v reálném světě nepřežil. Stačilo by, aby občas zaváhala, ale ani to ne... ()

mandelbrot 

všechny recenze uživatele

Začátek působí jako zbytečné nastavování první série a k tomu ještě bagatelizuje její závěr. Poněkud slabší je to i s motivacemi hlavních postav pro účast ve hře. Nicméně vlastní hry a fígly, podvody a strategie sloužící k jejich vyhrání pořád skýtají slušné divácké potěšení. Horší už je to s triky pro zvyšování napětí. Byť svůj účel plní dobře, začnou po chvíli opakované a zpomalené záběry a neustálé prostřihy na tváře všech účastníků trochu otravovat. Naštěstí seriál začne být trochu zajímavější poté, co na scénu nastoupí hlavní záporačka a přenese hru do osobnější roviny. Opravdu dobrá je ale až finální hra, která dobře ilustruje hlavní myšlenku seriálu. ()

skretik 

všechny recenze uživatele

Námety na "hry" sú výborné, atmoška lepšia ako v 1. sérii... jediné, čo ma štve, tak je to stále také "rovnaké"... Človek vie, kto furt bude vyhrávať, kto sa ako bude správať... je tam málo čo objavovať... Ale stále ma to fakt bavilo a patrí to k lepším seriálom, ktoré som videla, takže zostávam (zatiaľ) na 5* :) Uvidíme, keď dokončia sériu (zatiaľ je len 9. dieľ "v éteri") ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

V první sérii jsem si myslela, že je Nao naivní. Tady jsem změnila názor: je vyloženě blbá. To, že jí to vychází, mě nepřestává udivovat. Hry byly sice zajímavé, ale v první sérii se mi líbily víc. Většina těch postav mi tam přišla jenom tak do počtu, jenom aby bylo s kým manipulovat, proto se nemůžu ubránit pocitu, že by se v Liar Game vlastně ani tak daleko dostat nemohli. Nemůžu ale říct, že by mě to nebavilo. Resp. i když jsem věděla jak to dopadne, byla jsem zvědavá, jakým způsobem nakonec vyhrají. ()

sara93 

všechny recenze uživatele

První série se mi líbila víc . Byla přehlednější a nesnažila se tolik zmást diváka . Stejně jako u první série jsem si byla vždy jistá , že Akiyama má nějaký záložní plán a že jeho úhlavní nepřítel udělal nějakou chybu . ()

Reklama

Reklama