Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackass: The Lost Tapes je přehlídkou bláznivých kousků známé partičky chlápků, kteří jsou opět připraveni pro pobavení své i diváků provozovat ty největší šílenosti, při kterých nejdou pro vlastní zranění daleko. Fanoušci v Americe dokonce Jackass: The Lost Tapes označili za jeden z nejlepších počinů této skupinky podivínů. Sami tvůrci říkají, že film vznikl, aby se na DVD konečně dostalo to, že se jinak třeba nevysílalo, ale nechtěli, aby o to diváci přišli. Jackass: The Lost Tapes tak obsahuje původní "Satan vs Bůh", či to, jak si necenzurovaně Knoxville zlomil kotník. (Paity)

(více)

Recenze (25)

WHMMD 

všechny recenze uživatele

Malo to pár vtipných okamihov, ale väčšinou tam šlo iba o fekálny humor. Pozerať sa ako niekto zožerie desať vajec, vgrcia ich, opraží ich a potom ich zase zožerie, tak to fakt nemusím. ()

knoxville 

všechny recenze uživatele

No tazko hodnotit, ocakaval som bonusove nezverejnene zabery takze som bol sklamany kedze ide len o veci nevydane na dvd avsak odvysielane na MTV. Su to ale uplne klenoty zo zaciatkov Jackassu takze hodnotim ako povodny Jackass teda 5*. ()

MiSHeC 

všechny recenze uživatele

Jackass sa da pozerat stale dookola s mesacnou pauzou, po ktorej sa velmi lahko da zabudnut, co za blbosti jackassaci robili... Napriklad mne ho pripomenuli na novy rok, ked bola v TV J. 2; tak som kukol, a ako uz bolo uvedene, nic ma to nestalo a dalo sa aj zasmiat ()

Vonter 

všechny recenze uživatele

Vítejte v našem restaurantu. Dnešní MENU je: Báječná předtrávená omeletka doktora Chocholouška se sýrem a rajčátky. Následuje nepřeberné množství různě upravených výkalů, ať už vynikající sázené hovno, podávané na keramickém prkénku, nebo míchané golfové lejno s trochou čerstvé luční trávy. Dále tu máme turistické menu pro více osob v podobě litrů chutných zvratků, podávaných na parkovišti. Pro labužníky máme připravený speciální dezert v podobě půlkilového holuba z nosu, jemně posypaného špínou z podnehtů. Při jídle můžete sledovat naší velkoplošnou obrazovku, kde promítáme pár trapných, až nudných vystřižených záběrů z proslulých Jackass. Těšíme se na vás. ()

Reklama

Reklama