Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackass: The Lost Tapes je přehlídkou bláznivých kousků známé partičky chlápků, kteří jsou opět připraveni pro pobavení své i diváků provozovat ty největší šílenosti, při kterých nejdou pro vlastní zranění daleko. Fanoušci v Americe dokonce Jackass: The Lost Tapes označili za jeden z nejlepších počinů této skupinky podivínů. Sami tvůrci říkají, že film vznikl, aby se na DVD konečně dostalo to, že se jinak třeba nevysílalo, ale nechtěli, aby o to diváci přišli. Jackass: The Lost Tapes tak obsahuje původní "Satan vs Bůh", či to, jak si necenzurovaně Knoxville zlomil kotník. (Paity)

(více)

Recenze (25)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejlepších, co jsem od Jackass viděl. Bavil jsem se od začátku až do konce ! Pro fandy Jackassáků úplná povinost ! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nostalgie prostě! LOST TAPES přináší minimum novýho z období začátků, zvlášť pro lidi co nad JACKASSem trávili dětství. Utratit prachy bych za to nechtěl, ale když jste trochu v náladě a nemáte čerstvě nakoukaný materiál z první série, je to prostě něco jako stará dobrá zábava se starou známou partou. Co, jak říkám, nic mě to nestálo... dobře jsem se bavil, opět a znovu, u těch samých klasik. Vzhlížejme k filmu trojce! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Sestřih starších, ale přitom i nikdy nezveřejněných scének z populárního amerického nejšílenějšího seriálu na světě. Asi už z toho naštěstí pomalu vyrůstám, protože několik "nápadů" se mi zdálo vyloženě nechutných a odporných, a zvládnul jsem koukat jen do čtyřicáté minuty. Dvakrát jsem se od srdce zasmál, ale jinak docela nuda + žádná snaha o zremasterovaný obraz, zvuk atd. Mnohem radši bych třetí film... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Já se přiznám, že tam těch hovínek a moči bylo na můj vkus trošku moc. Příliš se nedivím, že se zdejší materiál do filmů nevešel. Abych byl upřímný, tak příliš není o co stát. Pár pokladů v hromadách trusu člověk přeci jen najde, ale celkově lze tento počin považovat za jeden z nejhorších. Lepší hvězda. ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Jeffe heled Ryan uz je uplne na suchu coz takhle zase neco sestrihat abysme se zase trochu napakovali. Bouhzel velke zklamani, defakto to co se neveslo do Jackass 1-3 (mam na mysli video filmy - vybery z MTV series) tak tady nasazeli do jednoho slepence + ty avizovane nezverejnene zabery byly ''bouhzel'' jen sem tam dodane scenky z CKY 1-3 + Steve-O: Don't try this at home...nic vice, nic min. A to me vazeni prijde opravdu dost malo. Takze kdo zna veskere deni kolem tak si neprijde absolutne na nic noveho. Pro me absolutni zbytecnost a pro cloveka, ktery se s boomem kolem Jackass ani zdanych jinych plagiatoru nesetkal si muze 2-3* pridat. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Dosť nechutné, dosť opĺzlé..možno v pár momentoch vtipné...ťažko sa pri tom jedlo..ufff...radšej niečo nové..nerecyklovať ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Místy dost nechutné ale jakmile si člověk asi tak po půl hoďce zvykne na zvratky je to starej dobrej nářez! ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Teď si budu protiřečit, protože u Volume 3 jsem psal, že mezifilmy jsou slabší, než ty normální. Lost Tapes se podle mě vyrovnají i prvnímu dílu. Neskutečná dávka šíleností, která mi sedla jako prdel na hrnec. K tomu tenhle díl obsahuje jednu z nejvtipnějších scén vůbec, když Steve-O a Dave England vaří blitkovou omeletu. Tu scénu jsem viděl snad desetkrát za sebou a nemohl jsem se přestat smát ještě dlouho potom. 95% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Některý nápady jsou fakt originální a vtipny, ale ty nechutný nápady jsou zbytečně moc nechutný. Asi dostali hooodně dobře zaplaceno. Prostě tohle by nemělo mít podtitul The Lost Tapes, ale The Fekály a Blitky. Navic je to jenom sestřih už viděnejch věcí z dřívějška... ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Po delší odmlce je tu další porce Jackass zábavy, spousta nových scének a zábavy. Myslím, že tohle je jeden z těch povedenějších kusů. ()

Kosmik 1 odpad!

všechny recenze uživatele

Normálně bych odpad nedal a alespoň jednu hvězdu Lost Tapes šoupnul. Nevadí mi ani tak zvracení a podobný ptákoviny, ale spíš fakt, že spousta věcí je převzatých už od někoho jinýho a tuhle skutečnost teda nesnesu. Nevím, zda jste si toho lidi nevšimli, ale podívejte se na některé videa Remiho Gaillarda. Ten natočit celý video film, tak mu tu vrazím okamžitě plný počet bez váhání. Tohle je oproti němu ubohost. Navíc Remi dokáže vyvádět neskutečné voloviny i bez podobných nechutných prasáren jako vidíme zde. Takže odpad! a 0% (bod mrazu dávám snad poprvé zde na čsfd a dle mě zcela zaslouženě, jelikož tohle je odpad odpadů). ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Knoxville, Bam, Steve-O, Wee-man ,Chris... Člověk si je časem zamiluje a tenhle výlet nějakých dvanáct let zpátky potěší i pobaví. Sice moc nemusim vidět, že se dá srát na chůdách nebo skočit na jednokole do septiku ( obojí Steve-O :) ). ale spoustu věcí tihle kluci prostě zkouší o čem jsem jako dítě snil. Třeba skočit z balkonu na střechu auta, potápět se žralokama, sjíždět rampu na skejtu do jezera apod. Prostě Jackass, co dodat. ()

FIBO 

všechny recenze uživatele

U Jackass TLT je i pro fanoušky znát, že se jedná o slabší materiál a mnohdy jsou důvody jeho předešlého nezvěřejnění znát. Většina scén má svůj nápad, ale skutečně jen máloco Vás pobaví. Najedou se samozřejmě momenty, kdy se zasmějete, ale oproti ostatním dílům je jich skutečně minimum. Skalní fanoušky zaujmou takové 2-3 spoty, které jinde nejspíš neviděli a které stojí rozhodně za to. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Je to vždycky o tom, že se někdo něco najde, co ještě diváci neviděli. Proč ne když se na tom vydělá balík.... a vždyť je úplně jedno, že je to totální blbost. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Jackass miluju..jejich posunutý prahy bolesti častokrát dovedou diváky k šílenství..ti pak zavírají oči a při představě, že by něco podobného začili oni sami se jim dělá špatně..tenhle filmek už je ale jenom cucání ze starých dobrých Jackass..chce to udělat nový film, jinak mě totálně ztratí.. ()

Reklama

Reklama