Reklama

Reklama

Longplay

(studentský film)
  • USA Longplay
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Obal hudebního nosiče je prostorem pro setkání výtvarna s hudbou. Jak se výtvarníci nechávají hudbou ovlivnit, jak zohledňují komerční aspekt obalu? Jaký je vlastně jejich úkol? Dokumentární film o autorech obalů hudebních nosičů v Čechách po roce 89. Najbrt, Haloun, Skalník, Wladimir 518, Cihlář, Novák, Kubík, Bourek, Musil... Co budou dělat až fyzická média zmizí? A zmizí? Výtvarníci, hudebníci a vydavatelé v dokumentu LONGPLAY. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

movie 

všechny recenze uživatele

Solidní průměr, ale přál bych si to delší a o něco víc komplexnější. Každopádně poctivý kus práce, místy je to hodně zajímavý. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

"Já mám rád grafiku, já nepřemýšlím o budoucnosti, já myslím, že obaly budou zapotřebí pořád." Tolik k otázce coverů LP a CD. ()

PaRi 

všechny recenze uživatele

Dokument získal na Mezinárodním filmovém festivalu evropského umění Arts&film 2010 v Telči 3. cenu v kategorii Architektura a design. Šestého ročníku se zúčastnilo 32 zemí z Evropy s 283 filmy. Soutěžilo se v pěti kategoriích: 1. Výtvarné umění ve všech oblastech a oborech 2. Architektura a design, lidové umění 3. Hudba, dramatické umění, film a literatura 4. Film Future 3000 5. Multimedia. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama