Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Profesor se svými žáky vyráží na víkend na výlet do jeskyně, kde chtějí sbírat geologické vzorky a studovat jeskynní faunu a flóru. Profesor však svým žákům neřekne, že v pozadí expedice je jeho soukromé pátrání po neznámém živočichovi, který v jeskyni žije. Nikdo netuší, že jeskynní stvoření je smrtelně nebezpečné a že se expedice změní v boj o život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Učitel šel s děckama na geologický průzkum jeskyně. V jeskyni však číhá příšera. Hrozné herecké výkony, amatérismus na každém kroku a ta jeskyně z pěny někde ve studiu.... katastrofa. ODPAD! ()

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Opadnou vám nehty, slezou všechny chlupy, zreznou obě nohy a shnijou oční víčka, pokud se jenom na chvilinku opovážíte sledovat ten nejnezajímavější, nejumělejší a nejnudnější horor, jaký kdy lidská fantazie vymyslela. Gratuluju! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V podzemí? Pro diváka na Zemi, což potvrdil už úvod s kamerou připevněnou na hřbetě lenochoda a titulky vzešlé z návrhu čtyřletého dítěte. Vzápětí letmé představení charakterů naznačilo, že žlutý školní autobus nejede na matematickou olympiádu, nýbrž na jakýsi tajný jeskynní výzkum. Chybu s výběrem „mladých vědců“ si učitel uvědomil pozdě a s vědomím nízkého platu za vzdělávání todlenctoho ansámblu raději umřel jako první. A pak? Pak už se jen sedm dutých věšáků na žluté přilby mění na dlabanec výplodu zakázané lásky dobrmana a kaloně.. Nutno dodat, že ten se moc neukáže, jeho útoky probíhají zásadně mimo obraz, vše se odehrává ve studiu o 25 metrech čtverečních a ochotníci vypouštějí takové repliky, že by z nich i digitální chřestýš začal chodit. Pokud se s „hororem“ Oakley Seven nenatáčelo paralelně i porno Seven Fucks in Oakley School Bus, bylo to nerozumné využití času i prostředků. Pochopil jsem to nakonec správně, že ona chupacabra bylo kůzle Conchita na rogalu? ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Nějaké otázky?“ – „Ano, kde je Anthony?“ A máme problém. Banda (ne)vhodně oblečených středoškolákům v rámci geologického kurzu míří do tajemné jeskyně na expedici za minerály. Diváci jsou svědky nijakého ukrajování dalších a dalších minut, skupinka je nesmírně vzdělaná a zapálená do výzkumu („ty kameny jsou krásný“ nebo „zlomila jsem si nehet“), tvůrci talentovaní, takže nás čeká zmatené pobíhání s baterkami, případně spousta scén, ve kterých není nic vidět. A když je, je to přinejmenším trapné. Umělý pseudohoror. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nepovinná příručka pro každého začínajícího (hororového) geologa. Skupina studentů se svým přísným profesorem vyráží na geologickou výpravu, kterou škola nepovolila, do neprobádaných podzemních chodeb v poušti. Netrvá to dlouho a jeden po druhém exne. Tentokrát byl hlavním zabijákem velmi slibného horůrku nízký rozpočet, který v podstatě nedovolil rozpoutat to pravé peklo v podzemí. A tak nezbývalo než to uhrát na nějakou tísnivou atmosféru v podzemních prostorách přičemž z vraždícího monstra uvidíme velké kulové a vraždění je veskrze odfláklé v tom směru, že z něj není téměř nic vidět. Herecká omladina hrála velmi sympaticky a na dvě slečny, Sandra Echeverría a Alison Mcinnis, se i dobře koukalo. Henry Czerny, jež byl největší hvězdou filmu, byl správně nesympatický a ve filmu se moc nezdržel. Pak přišla do filmu "slečna absurdita", která tak nějak vážnost situace ohrožených studentů znevážila. Mladík vylezl na povrch a hned ho uštkl had, druhý mladík se omylem uspal pistolí s uspávajícími náboji atd. A pak to létající monstrum příbuzné strýčka Fida, co ho za celý film lze vidět max jednou, neobstálo dostatečně a v závěru se navíc zachovalo dost nelogicky. Z filmu se dala vymáčknout jednoduchá a úderná hororová jízda, ale film se přes pomalý půlhodinový rozjezd ve kterém se nic nedělo než že se chodilo v podzemí, dostatečně nerozjel a působil jakoby jel na půl plynu. Ve výsledku je to horůrek od kterého jsem sice čekal víc, ale dobře využité neobvyklé prostředí poskytlo středně dobrý zážitek což se počítá. A geologové nebudou mít klidné spaní dokud té záhadě v podzemí nepřijdou na kloub. Mé hodnocení: 60% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Je kolem 1 hodiny ráno, a já přijdu z práce. Začnu hledat nějakou sračku co si pustím před spaním, a najednou můj zrak padne na na divnej obal(původně padnul na Kybernátora, ale to zase až jindy)s ošklivou paní co má jizvu na čele(žeby paní Potterová), no zasunu(disk samozřejmě) do přehrávače a čekám co se bude dít, takže první půlhodina totálně o ničem, nuda šed a bláto. Pak se tam něco stane a já začínám být napnutý. Což je sice dobře, ale začínám si všímat dost divného prostředí(ty kulisy WTF?), no ale co. Jsem napnutý až do konce ale řeknu si, no do prdele to byla blbost. Ale tomuhle filmu se povedlo mě napnout až do konce, což je dobře. Ale nic extra nečekat. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Téma které tu bylo už stokrát (a většinou mnohem lépe natočené). Vůbec nic originálního tu neuvidíte možná jen "bájnou" El Chupacabru a "puberťácké" stupido přemýšlení... - 2010 - 25% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když se povznesu nad samotným scénářem, který je plný stupidních dialogů a faktem, že bájný tvor zde není téměř k vidění, tak musím říct, že jsem se u toho skoro vůbec nenudil. Není to však tím, že bych sledoval nějakou úchvatnou podívanou, ale jednoduše díky až komickému pojetí, které nám tu bylo nabídnuto. Jednotlivé postavy a jejich idiotské charakteristiky, byly opravdu přehlídkou nevkusu, kdy divák spíš fandí záhadné nestvůře, než komukoliv ze studentů. Výběr hereček se docela povedl, sešly se zde tři pěkné herečky, ale co z toho, když nám toho moc neukázali ( co se herectví či nahoty týká). Jejich mužští kolegové byli úplně k ničemu, spíše dopočtu a kvůli zdržování. Naštěstí tento film netrvá zas až tak dlouho. ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Špatný to nebylo, těšil jsem se na podzemní horůrek s povedenou nestvůrou kterou se stalo Chubacabra (s křídly, WTF?). Bohužel se ukázala jenom párkrát, ale s popíjením piva a zamýšlením se nad světovýma otázkama to šlo. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Klasické klišé, kdy učitel vytáhne nesourodou partičku stupidních studentíků na výlet. A jak jinak, vše se tak nějak vymrví.... Krev cáká kolem, mrtvoly se hromadí, děj se táhne jako smrad z hovna a film jde stále více do kopru. 25% ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Sedum puberťáků uvězněných v jeskyni s El Chupacabrou, která je postupně jednoho po druhém okusuje... nuda, nuda a krásná mexičanka Sandra Echeverría, která je ale po celou dobu oblečená a ještě k tomu skrytá v naprosté tmě... takže zase nuda ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct? Vážně to stálo za to, točit tento "film"? Proč? Na co? Za co? No, asi to moc nestálo.... Strašné kulisy, otřesné efekty, nulové - možná horší než nulové herecké výkony... Nevím proč.... Za co... Je hezký, snažit se lehce nahlodat legendu chewbacca libre, filmů o tom moc není, ale takto? Je to škoda, ale * asi fakt za to, že se o to někdo pokusil. Jinak totální ztráta času .... ()

messi@h 

všechny recenze uživatele

Objektivně si podle mě film zaslouží tak 40 - 55 %, trošku jsem mu ve svém hodnocení přidal, protože si myslím, že je tady zbytečně přísně hodnocený. Samozřejmě se nejedná o nic vyjímečného ani objevného, ale film neurazí a je docela zábavný. Herecké výkony mi přišly standardní, rozhodně ne tak tragické, jak se tady všeobecně tvrdí. A myslím si, že daleko horší výtvory jsou někdy na csfd hodnoceny daleko lépe ;-) ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Hneď mi je jasné, prečo má slovenská mládež radšej školský výlet do Tesca ako do slovenskej divočiny, nehrozí im že ich tam napadne nejaká zmutovaná ovca, krava či podobná háveď ako v tomto nudnom snímku, kde sa všetko podstatné odohrá mimo objektívu kamery a mám dojem že aj úplne mimo tohto filmu, akosi sa popri klopýtaniu v jaskyni a siahodlhých klišoidných rozhovoroch v scenári nezvýšilo na takú nepodstatnú vec miesto.. ()

Sinusiridum odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jako když žáci 3.B točí dokumentíček o tom, jak sbírali starý papír :-D Nuda, lezení v kašírovaný jeskyni, vyteplený skřeky "monstra" :-D...ohlodaná páteř učitele a pořád jim ten létající kocour skákal na záda :-DDD Stačili se pozabíjet vpodstatě sami - debilos amígos :-D Pak kocour ve vodě zablikal očkama a nakonec uletěl. Se zrychlujícím se zrychlením se to "DALO" vydržet...i když jsem tím přišla o jistě vélmi zajímavé "dialogy" :-D ()

Reklama

Reklama