Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor se svými žáky vyráží na víkend na výlet do jeskyně, kde chtějí sbírat geologické vzorky a studovat jeskynní faunu a flóru. Profesor však svým žákům neřekne, že v pozadí expedice je jeho soukromé pátrání po neznámém živočichovi, který v jeskyni žije. Nikdo netuší, že jeskynní stvoření je smrtelně nebezpečné a že se expedice změní v boj o život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

beso74 

všechny recenze uživatele

Hneď mi je jasné, prečo má slovenská mládež radšej školský výlet do Tesca ako do slovenskej divočiny, nehrozí im že ich tam napadne nejaká zmutovaná ovca, krava či podobná háveď ako v tomto nudnom snímku, kde sa všetko podstatné odohrá mimo objektívu kamery a mám dojem že aj úplne mimo tohto filmu, akosi sa popri klopýtaniu v jaskyni a siahodlhých klišoidných rozhovoroch v scenári nezvýšilo na takú nepodstatnú vec miesto.. ()

messi@h 

všechny recenze uživatele

Objektivně si podle mě film zaslouží tak 40 - 55 %, trošku jsem mu ve svém hodnocení přidal, protože si myslím, že je tady zbytečně přísně hodnocený. Samozřejmě se nejedná o nic vyjímečného ani objevného, ale film neurazí a je docela zábavný. Herecké výkony mi přišly standardní, rozhodně ne tak tragické, jak se tady všeobecně tvrdí. A myslím si, že daleko horší výtvory jsou někdy na csfd hodnoceny daleko lépe ;-) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V podzemí? Pro diváka na Zemi, což potvrdil už úvod s kamerou připevněnou na hřbetě lenochoda a titulky vzešlé z návrhu čtyřletého dítěte. Vzápětí letmé představení charakterů naznačilo, že žlutý školní autobus nejede na matematickou olympiádu, nýbrž na jakýsi tajný jeskynní výzkum. Chybu s výběrem „mladých vědců“ si učitel uvědomil pozdě a s vědomím nízkého platu za vzdělávání todlenctoho ansámblu raději umřel jako první. A pak? Pak už se jen sedm dutých věšáků na žluté přilby mění na dlabanec výplodu zakázané lásky dobrmana a kaloně.. Nutno dodat, že ten se moc neukáže, jeho útoky probíhají zásadně mimo obraz, vše se odehrává ve studiu o 25 metrech čtverečních a ochotníci vypouštějí takové repliky, že by z nich i digitální chřestýš začal chodit. Pokud se s „hororem“ Oakley Seven nenatáčelo paralelně i porno Seven Fucks in Oakley School Bus, bylo to nerozumné využití času i prostředků. Pochopil jsem to nakonec správně, že ona chupacabra bylo kůzle Conchita na rogalu? ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct? Vážně to stálo za to, točit tento "film"? Proč? Na co? Za co? No, asi to moc nestálo.... Strašné kulisy, otřesné efekty, nulové - možná horší než nulové herecké výkony... Nevím proč.... Za co... Je hezký, snažit se lehce nahlodat legendu chewbacca libre, filmů o tom moc není, ale takto? Je to škoda, ale * asi fakt za to, že se o to někdo pokusil. Jinak totální ztráta času .... ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Nějaké otázky?“ – „Ano, kde je Anthony?“ A máme problém. Banda (ne)vhodně oblečených středoškolákům v rámci geologického kurzu míří do tajemné jeskyně na expedici za minerály. Diváci jsou svědky nijakého ukrajování dalších a dalších minut, skupinka je nesmírně vzdělaná a zapálená do výzkumu („ty kameny jsou krásný“ nebo „zlomila jsem si nehet“), tvůrci talentovaní, takže nás čeká zmatené pobíhání s baterkami, případně spousta scén, ve kterých není nic vidět. A když je, je to přinejmenším trapné. Umělý pseudohoror. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama