Reklama

Reklama

Scooby-Doo!: Zimní superpes

  • USA Scooby-Doo!: Winter Wonderdog

VOD (1)

Obsahy(1)

Oslavte zimu ve Scoobyho stylu: Scooby-Doo a parta Záhady, s.r.o. se utkají se svátečními strašáky, mrazivými nocemi a – jejda – s duchem Vánoc, který chce každému popřát strašidelné Vánoce! V této kolekci mrazivých skopičin vyřeší Scooby-Doo a jeho parta sérii záhad, aby zabránili skupině hrozivých lumpů ukrást ducha zimy! Epizody: 1. Louskáček Scooby 2. Aljašský král zbabělců 3. Strašidelná noc se sněhovou příšerou 4. Sněžný přízrak (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Nerozlučná dvojka (ne)bojácných superplantalů a zároveň rozluštitelů záhadných přízraků Scooby a jeho páníček Shaggy. Slavnou dvojici doplňují jejich tři kamarádi - Fred, Daphne a "vědma" Velma. Jeden z mála animovaných seriálů, který bych dětem doporučila s mi vrozeným klidem a se sluncem v duši ;-) ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Všetky epizódy som už síce videla, ale teraz aspoň viem, čo si pustím cez vianočné sviatky. No a najlepšia bola samozrejme tá s tým snežným dinosaurom. Asi Gorgosaurus to bol aj ten mal zrejme srsť. A aký je môj naj dino? Áno Gorgosaurus. Ale to je fuk. Proste dinosaurus so srsťou je riadna pecka. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Jedná sa síce o výber štyroch starších (a mnou väčšinou už videných) epizód, ale oldschoolový Scooby vždy poteší. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Čtyři vybrané epizody na téma zimní prostředí byly opravdu skvělé. Nejvíc mě potěšilo, že jedna byla z u nás nenadabovaného seriálu The New Scooby Doo Mysteries z roku 1984. Všechny čtyři epizody byly povedené. ()

deluxxx 

všechny recenze uživatele

Taká "best off the winter stories". Nebudem sa tu moc opakovať, ale malého hajzlíka Scrappyho fakt nemusím, takže jedna kytička dole. Inak old school ako mám rád. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ach, tieto pripečené kompilácie mi ozaj už lezú na nervy. Tento snímok je len akousi skladačkou štyroch dielov z predošlých Scooby-Doo seriálov, ktoré sa tematicky viažu k zimným príbehom, ale v zásade to netvorí žiaden celok a tvorcovia si ani len nedali námahu zostrihať aspoň znelky z jednotlivých častí. Kto nevidel predošlé diely, môže sa pobaviť, pre ostatných je toto ale úplná a trápna zbytočnosť. 30 % ()

michalkop 

všechny recenze uživatele

Pro mě zatím jednoznačně nejhorší film se Scooby Dooem, který jsem tento týden viděl. Jednak to není film, ale kompilace starších dílů, dále tam je Scrappy Doo a ty příběhy jsou nic moc. Slabých 40%. Navíc ani úvodní písničky nejsou předabovány a to včetně mluvení. A vsadil bych se, že jsem je už slyšel i s dabingem. Po dokoukání celého filmu musím hodnocení zvednou na 60%, protože poslední tři příběhy jsou dobré, ne jak ty první dvě se Scrappym. Takže film docela dobrý, ale kazí mu to úvodní skeč a epizoda Louskáček Scooby, takže rovnou přejděte na Aljašského krále. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele

Král zbabělců - Rychlý díl který má nějaký ten dějový základ. Pro děti asi téměř ideální. Chybí většina party, kvůli čemuž tento minidíl taky celkem ztrácí 3*. Louskáček Scooby - Tak zde chybí pouze Velma. V podstatě se jedná o klasický díl 4*. Strašidelná noc se sněžnou příšerou - Klasický plnohodnotný díl. Zamilovaný Scooby je malinké pomrknutí k pobavení 5*. Sněžný přízrak - Mrzí mě že pachatel se zde dá docela rychle a snadno odhadnout 4*. Jako celek pěkně ladí zimní tématika. Až na slabší úvod se jedná o výběr těch lepších dílů. ()

Reklama

Reklama